https://www.traditionrolex.com/7

 Kultura | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Kultura

tipy na akce / reporty z akcí

Stará Mydlárna zahájí sezonu starým dobrým bigbítem

Letos trochu později známý a populární mělnický klub otevře své brány muzikantům a to přesně na svatého Václava. Avšak bude to stát za to. Zazní zde opět muzika, která sem opravdu patří. A to jižanský rock a „starej dobrej“ bigbít!

O ten se postará kapela, pro níž je ten letošní „osmičkový rok“ velmi významný.  Beatová kapela The Crash totiž existuje již od roku 1968! Ani jí se nevyhnuly personální změny a dokonce se na dlouhý čas i odmlčela. Ale v roce 2010 se po více než 40. letech dala opět dohromady a od té doby jí to šlape dál. Ze staré éry kapely v ní doposud hrají dva členové: Tomáš Stabenow na doprovodnou kytaru a Václav Li (Číňan) na bicí nástroje. K nim se připojil sólový kytarista Láďa Biela  a konečně Vítek Šebesta hrající na baskytaru. Oba zároveň obstarávají zpěv. Kapela vystupuje kromě svého rodného Nejdku převážně v západních Čechách na různých festivalech či hudebních setkáních. A jejich program koncertů je pořádně nabitý. Těšit se tak můžeme na muziku z druhé poloviny šedesátých a počátku sedmdesátých let.

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Mělník hraje Kryla - Pamatuj!

Žijeme ve složité době v nebývalém blahobytu, bezpečné a svobodné zemi, ale jen pár set kilometrů od nás je vše jinak. Svoboda a z ní plynoucí prosperita není samozřejmostí. Vývoj současné politické situace naznačuje, že lidé opět zapomínají na doby minulé a odmítají se z nedávné minulosti poučit.

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Natáčení v Šemanovicích


Máte jedinečnou šanci zúčastnit se veřejného natáčení ČRo pořadu Nostalgické muzeum Ondřeje Suchého v Šemanovicích , které se koná v sobotu 21.července . Hostem pořadu budou herci Petr Štěpánek a Zlata Adamovská, kterým můžete položit i svou otázku , nebo získat jejich autogram do svého alba.

Kultura Napsat komentář | » číst dál

KS Štětí - program na červenec a srpen 2018


Kulturní středisko města Štětí

Program na červenec - srpen 2018

tel.: 416 812401

www.steti.cz

 

1. červenec - 31. srpen

Informační centrum

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Mělnické vinobraní 2018 - program

Tradiční slavnosti vína na Mělníku. Tři dny skvělé zábavy pro všechny generace. Čtyři scény, historie, kvalitní mělnický burčák, jarmark i atrakce pro děti. To vše v rámci oslav 100 let české státnosti a 80.konaného vinobraní.

 
Kultura Napsat komentář | » číst dál

KS Štětí - program na červen 2018


KULTURNÍ A INFORMAČNÍ ZAŘÍZENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ

Program na červen 2018

tel./fax: 416 812401, www.steti.cz

 

1. června        Městské koupaliště

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Letní kino Aušperk 2018

Vážení přátelé, pojďte opět rozhodnout, jaké filmy promítneme na Aušperku. Promítat na Aušperku se letos bude 19. a 26. července a 2., 9., 23. a 30. srpna. Kromě toho se těšte na ostatní, již tradiční veselé aktivity Mělnického kulturního léta, koncerty, dětský park u MKD, workshopy a další radosti. V týdnu okolo 16. srpna samozřejmě na tradiční promítání na náměstí, které přiveze Kinematograf bratří Čadíků. Odkaz na anketu je v článku. Hlasování probíhá celý tento týden, tak to nepropásnějte!

Kultura Napsat komentář | » číst dál

KS Štětí - program na květen 2018


KULTURNÍ STŘEDISKO MĚSTA ŠTĚTÍ

Program na květen 2018

tel./fax: 416 812 401,  www.steti.cz

 

2. května         Informační centrum

Kultura Napsat komentář | » číst dál

KS Štětí - program na duben 2018


KULTURNÍ STŘEDISKO MĚSTA ŠTĚTÍ

Program na duben 2018

tel./fax: 416 812 401, www.steti.cz

           

Kultura Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7