https://www.traditionrolex.com/7

 Mělníček.cz | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělníček.cz

o serveru, o jeho tvorbě

Volná místa v dětském kroužku PASTELKA


Rodinné centrum Kašpárek Mělník nabízí volná místa v kroužku PASTELKA pro děti od 3 do 8 let. Děti, nejmenší v doprovodu rodičů, si během výtvarného odpoledne vytvoří např. figurky z šišek, koláž, akvárium, květiny, ozdobné skleničky, podzimní houby, draka, šípkový keř, andílky, vánoční ozdoby či svícen.

Mělníček.cz Napsat komentář | » číst dál

ŠKOLENÍ PRVNÍ POMOCI - ZDRAVOTNÍK ZOTAVOVACÍCH AKCÍ


Máme pro zájemce připravené školení  „ZDRAVOTNÍK ZOTAVOVACÍCH AKCÍ“ v rozsahu 40 hodin (absolventi mohou působit jako zdravotníci na školách v přírodě, dětských táborech, lyžařských kurzech apod.) a to ve dnech 12+13.1 a 19+20.1. 2013. Prozatím není přihlášen dostatečný počet zájemců pro jeho konání. Prosíme o rychlé přihlášení případných zájemců – uzávěrka přihlášek max. do 7.1.2013 přihlášku najdete na našich stránkách www.cckmelnik.cz ev. volejte na 315 623 040, mob. 736 620 931-2 Děkujeme

Mělníček.cz Napsat komentář | » číst dál

Krádež věcí z kanceláře


 

 

     Jednadvacetiletý recidivista z Mělnicka využil dne 26. září 2012, po páté hodině ranní toho, že externí zaměstnankyně ubytovacího zařízení v Kralupech nad Vltavou neuzamkla svou kancelář, vnikl dovnitř a zde odcizil dva mobilní telefony, peněženku s doklady a svazek klíčů. Svým jednáním způsobil poškozené škodu ve výši přesahující 2 000,- Kč.
     Vzhledem k tomu, že byl za obdobný majetkový delikt v posledních třech letech již pravomocně odsouzen, sdělili kralupští policisté muži podezření z trestného činu krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k

Mělníček.cz Napsat komentář | » číst dál

Pozvánka na večírek portálu Mělníček.cz

Milí čtenáři, dovolte, abychom vás pozvali na historicky první, hudebně laděný večírek portálu Mělníček.cz, který nese název MĚLNICKÝ POTKAN. Proč potkan? Motto akce zní: Pojďme se potkávat i OFFLINE! To znamená, že večírek je o potkávání se v reálném světě a nejen na internetu. 

Mělníček.cz Napsat komentář | » číst dál

PF 2012

Vážení čtenáři, přispěvatelé a obchodní partneři. Za celý tým Mělníček.cz přejeme Vám všem klidné prožití vánočních svátků a do nového roku 2012 pevné zdraví a mnoho úspěchů.

Mělníček.cz 2 komentáře | » číst dál

Výsledky podzimní fotosoutěže

Je tu vyhlášení výsledků podzimní fotosoutěže a galerie všech fotografií. Velmi mile nás překvapil počet účastníků a tedy i fotografií (přes 50 kousků). Děkujeme všem účastníkům za jejich aktivní přístup.

Mělníček.cz 4 komentáře | » číst dál

Hodnocení komentářů na Mělníčku

V reakci na poměrně nepříjemné a hloupé pokřikování některých uživatelů na dění kolem voleb jsme zprovoznili hodnocení komentářů. Tím, že uživatelé ohodnotí komentář, dají jeho autorovi jasně najevo zda je přínosný či nikoliv.

Mělníček.cz 36 komentáře | » číst dál

Vánoční přání 2010

Redakce portálu Mělníček.cz přeje všem svým čtenářům, přispěvatelům a obchodním partnerům krásné prožití vánočních svátků a hodně zdraví, štěstí a spokojenosti do roku 2010.

Mělníček.cz 2 komentáře | » číst dál

Nové podmínky použití portálu Mělníček.cz

Tento článek je určen všem registrovaným uživatelům portálu Mělníček.cz, kteří píší články, přispívají do diskuzí či jakýmkoliv jiným obsahem, a také všem, kteří o registraci uvažují nebo jsou prostě jen obyčejnými neregistrovanými čtenáři.

V souvislosti s plánovanou částečnou komercializací portálu Mělníček.cz vstupují tímto v platnost nové Podmínky použití služeb portálu Mělníček.cz.
Pokud vše půjde podle plánu, během následujícího půl roku přejde tento server pod správu nestátní neziskové organizace Mělníček.cz. Chceme tak zabránit tomu, aby tento projekt, který je v současné době založen na dobré vůli a volnočasové aktivitě několika lidí (zejména Petr Šťastný, Pavel Miřejovský, Markéta Přerovská, Radek Šenfeld a spousta dobrovolných přispěvatelů), postupně zanikl - jako mnoho jiných nekomerčních aktivit.

Mělníček.cz 2 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7