https://www.traditionrolex.com/7

 Město | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město

O našem městě - co se děje.

Výsledky voleb 2016


Krajské volby - výsledek - celkově 65 zastupitelů

ODS - 10 zastupitelů (Kupka, Poláková, Skopeček, Jiránek, Král, Pánek, Havlíček, Hönzel, Lesák, Michl)
ČSSD - 11 zastupitelů (Petera, Heřmanová, Němec, Horčička, Seidl, Třísková, Semerád, Peřina, Volenec, Řihák, Filip)
ANO - 16 zastupitelů (Pokorná Jermanová, Petrtýl, Kovács, Melková, Draxler, Dobešová, Mališ, Kaufmann, Beneš, Bezděk, Haspeklo, Němcová, Žánová, Herman, Šulc, Michalová)
TOP - 5 zastupitelů (Tiso, Jakob, Marek, Vojtová, Schweigstill)
STAN - 15 zastupitelů (Rakušan, Drábová, Michalik, Fojtík, Kovářová, Holeček, Macháček, Mrzílková, Šanc, Mikeš, Štrobachová, Hraba, Šibrava, Hajná, Štěpánek)
KSČM - 8 zastupitelů (Štefek, Cinka, Dovolil, Melša, Fialová, Coufal, Svoboda, Hubený)

Město 39 komentáře | » číst dál

Finanční úřad pořádá dražby majetku


Finanční úřad pro Středočeský kraj, Územní pracoviště v Mělníce, dává na vědomí veřejnosti, že dne 10. března 2016 od 9.00 hodin proběhne na ÚP v Mělníce, Tyršova 105, Mělník veřejná dražba nemovitých věcí.

Město Napsat komentář | » číst dál

Zaměstnání - Všeobecná sestra


Příspěvková organizace města Mělníka, Centrum seniorů Mělník, přijme novou perspektivní spolupracovnici na pozici: Všeobecná sestra

Náplní práce v této pozici bude realizace, plánování ošetřovatelské péče formou ošetřovatelského procesu bez odborného dohledu a administrativní činnosti s tím spojené.

Město Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Mělník - město vína? Ještě ne, ale co kdyby?

Po letech jsem měl možnost zavítat na delší dobu do Mělníka. A nestačil jsem se divit. Upravená vinice pod zámkem a krásně opravené domy v podzámčí dávají pocit, jako by snad člověk ani nebyl v Česku. Česko je dnes krásnější než bývalo, nemáme se za co stydět. Většina domů je opravená, na silnicích viditelně ubylo děr a nerovností, opravenější a vybavenější jsou sídliště, opravdu, změna je viditelná. A dominanta - kostel se zámkem - zůstávají stejně krásné. V noci se sice věž poněkud schovává. Je vidět jen částečně, lepší osvícení by jí dalo více vyniknout. Ale celkově je Mělník krásný. I okolí města se zlepšuje. Nově vysazené sady vracejí Polabí to, co je jeho - zemědělskou tradici. Minulé doby sem chtěly vnutit průmysl a energetiku. Bohužel se to nepřehlédnutelně podařilo. Ale dnes se vrací to, co je pro kraj přirozené. Snad jednou vytlačí, co sem nepatří.

Město 1 komentář | » číst dál

Mělník bude mít nový územní plán

V měsíčníku Mělnická radnice 1/2016 byla zveřejněna informace o novém územním plánu města, jehož vypracování město svěřilo do rukou pražského ateliéru Ing. Žaludy.
V článku je také uvedeno, že na úřední desce MÚ bude následně zveřejněna veřejná vyhláška o zahájení jednání a občané budou moci své připomínky zasílat na Odbor výstavby a rozvoje. Na základě těchto připomínek a na základě jednání s dotčenými orgány bude návrh ÚP případně upraven a bude zahájeno veřejné jednání.

Na podnět některých našich čtenářů a po zběžném prostudování návrhu nového ÚP, vyzýváme všechny občany, kteří jsou vlastníky nejen stavebních pozemků, ale i zahrad, příjezdových cest apod., aby si tento návrh důkladně prostudovali a neváhali se zasláním připomínek a dotazů na MÚ. Návrh totiž v mnoha případech obsahuje změnu statutu existujících stavebních parcel na zemědělskou plochu nebo změnu ploch, které jsou nedílnou součástí již zastavěných soukromých pozemků (např. soukromé příjezdové cesty, parkovací plochy před domy) na veřejná prostranství. Mnoho z nás by se tak mohlo za pár měsíců či let velice divit tomu, jak bylo naloženo s jejich vlastním majetkem.

Město 6 komentáře | » číst dál | 2 přílohy

ZmapujTo: nový způsob, jak hlásit závady a podněty ke zlepšení

Občané Mělníka mají novou možnost, jak hlásit vedení města různé závady, problémy a podněty na zlepšení – jde to mobilní aplikací Zmapujto. Nahlásit lze například poškozený chodník, rozbitou lavičku, černou skládku, zničené dopravní značení nebo cokoli jiného. Odkazy pro stažení aplikace, která je zdarma a dostupná pro operační systémy Android, iOS a Windows Phone, naleznete na webu www.zmapujto.cz.

Město 3 komentáře | » číst dál

Ulice Cukrovarská je uzavřena


Od 21.11. do 24.11. do 18.00 hodin je uzavřena ulice Cukrovarská z důvodu provádění stavebních prací při opravě komunikace po havárii kanalizace.
Objízdná trasa směr Praha – po silnici č.III/2730 ulicí Mladoboleslavská, dále po místních komunikacích Nemocniční, O.Wenzla a Pražská a zpět na silnici I/9.
Po dobu uzavírky nebude obsluhována autobusová zastávka Mělník – Cukrovarská a Mělník, U Hřiště – ve směru do centra na lince MHD.

Město Napsat komentář | » číst dál

Koaliční smlouva 2014–2018

Přinášíme text koaliční smlouvy nové koalice na naší radnici.

Město 15 komentáře | » číst dál

Mělník poprvé debatoval před komunálními volbami

Mladí politici vyjádřili své názory na kulturu i mateřské školy

19. září 2014, MĚLNÍK – Skupina nezávislých mělnických občanů ve spolupráci s Mělnickým kulturním centrem (MEKUC), internetovým portálem melnicek.cz a internetovou televizí melnicek.tv uspořádala dne 17. 9. v Masarykově kulturním domě první předvolební debatu mladých politiků kandidujících do zastupitelstva města Mělníka. Celkem se debaty zúčastnilo osm kandidátů ve věku od 28 do 36 let. Debatu moderoval Michal Půr, šéfredaktor týdeníku Euro.

Město 41 komentáře | » číst dál | 2 přílohy

https://www.traditionrolex.com/7