https://www.traditionrolex.com/7

 Město | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město

O našem městě - co se děje.

Zapojte se: aukce cen energií pro domácnosti


Mělník chystá na červen elektronickou aukci energií

Mělník -- Město Mělník připravuje na červen elektronickou aukci energií a vyzvalo obyvatele, aby se do aukce zapojili a ušetřili tak náklady za plyn a elektřinu. V průměru by obyvatelé Mělníka mohli na energiích ušetřit oproti současným cenám 20 procent. ČTK to dnes řekli mluvčí radnice Helena Vavřinová a Jan Nedvídek ze společnosti eCENTRE, která aukci na dodavatele v Mělníku bude zajišťovat.

Město 1 komentář | » číst dál

Výběrová řízení a hodnocení kvality MÚ


V poslední době se na mě obrátilo několik anonymů i konkrétních osob ohledně údajně zmanipulovaných výběrových řízení na úřednické pozice naší samosprávy. Nevím, jak dlouho se říká, že na úřadě „ruka ruku myje“, ale cítím potřebu se k tomu vyjádřit, protože i já jsem byl obviněn, že v tom hraji svou roli. Je pravda, že mám osobní zkušenost s tím, jak se na poslední chvíli mění podmínky přijímacího řízení na vedoucí pozice v rámci úřadu, ale zároveň musím dodat, že jsem byl také první, kdo s takovým postupem hrubě nesouhlasil.

Město Napsat komentář | » číst dál

Parkovací systém Pango byl vůbec poprvé v ČR spuštěn v Mělníku

Víte co mají společného New York, Tel Aviv, Hamburk a Mělník? Kromě toho, že se jedná o krásná města, spojuje je ještě jeden společný jmenovatel. Tím je unikátní parkovací systém Pango. Pango nyní přichází i do České republiky a první, kdo bude mít tu jedinečnou možnost vyzkoušet si jej v praxi, jsou od dnešního dne právě obyvatelé města Mělníka.

Město 166 komentáře | » číst dál

Poznávací soutěž - část 5.

Známe své město? A chce se nám ven i v tomhle počasí?
V páté části poznávací soutěže budeme chvíli v centru města, ale na podíváme se i na místa vzdálenější.

Město 8 komentáře | » číst dál

Štědrý den v mělnickém útulku


   Na skutečně štědrý den se může těšit téměř 1 400 opuštěných zvířat ve 26 českých útulcích,  kterým se do Vánoc naplní misky kvalitním krmivem pro psy a kočky. Čtvrtý ročník kampaně »Pomozte naplnit misky v útulcích« přinese svěřencům obdarovaných útulků z celé České republiky přibližně půlroční zásobu kvalitního krmiva Pedigree a Whiskas. Kamiony budou postupně rozvážet celkem 42 tuny granulí.

Město Napsat komentář | » číst dál

Finanční úřad se stěhuje


 

Informace Finančního úřadu v Mělníce.

Finanční úřad v Mělníce oznamuje, že koncem prosince 2012 dojde k přestěhování FÚ na novou adresu: Tyršova ulice č. 105, Mělník. 

Město 7 komentáře | » číst dál

Představuje se vám organizace DOGPOINT - nový provozovatel mělnického útulku

Město Mělník, nás na základě veřejného výběrového řízení, vybralo jako nové provozovatele místního útulku. Naše působení ve městě začne 1.1.2013.  Rádi bychom se tedy představili a pověděli vám, kdo jsme, a co děláme. Jsme tým mladých lidí se společným zájmem – pomáhat opuštěným a týraným psům. Každý z nás má bohaté zkušenosti z nejrůznějších oborů, a to nejen kolem zvířat, a dohromady intenzivně pracujeme na novém pojetí slova „útulek“.

Město 10 komentáře | » číst dál

Vyjádření předsedy Leteckého klubu Mělník

Jako reakci na článek "Piloti v ohrožení? Kníže Lobkowicz rozoral ranvej mělnického letiště? Nikoli!" nám své vyjádření zaslal Ing. Vítězslav Juříček, CSc, předseda leteckého klubu Mělník.

Opět považujeme za slušné a férové ho zveřejnit, takže tak tímto činíme. Článek jsme nijak neupravovali a zveřejňujeme ho přesně v podobě, v jaké jsme ho dostali. 

Dovolte, abych se jako předseda Leteckého klubu Mělník a obyvatel Hořína také vyjádřil k problematice rozorání letiště Mělník – Hořín a reagoval tím na vyjádření Jiřího Lobkowicze.

Na Mělníku žiji asi stejnou dobu jako pan Jiří Lobkowicz, jsme i stejný ročník. Musím konstatovat, že fakta uvedená v jeho článku jsou většinou pravdivá (soudní spor na parc. 347/28 běží) a musím polemizovat hlavně s jejich interpretací. 

Město 47 komentáře | » číst dál

Piloti v ohrožení? Kníže Lobkowicz rozoral ranvej mělnického letiště? Nikoli!

Vážení čtenáři, v reakci na různé reportáže v českých médiích, a také v reakci na diskuzi na Mělníčku, jsme obdrželi od oficiálního mediálního zastoupení Jiřího Lobkowicze tento článek. Považujeme za slušné a férové ho zveřejnit, takže tak tímto činíme. Článek jsme nijak neupravovali a zveřejňujeme ho přesně v podobě, v jaké jsme ho dostali. 

 
V mediích, tentokrát původem ze „zpravodajství“ Televize Nova ze 4. listopadu, odtud dále v deníku Blesk 5. listopadu, deníku Dnes – příloha Střední Čechy 6. listopadu, v Mělnickém deníku 6. listopadu, vše 2012, a některých dalších novinách, se objevil nový případ nebývale skandalizující mou osobu.
 
V tomto případě nejde jen o obvyklé hanění mé osoby a mých blízkých, tedy o jakýsi běžný, zdánlivě neškodný bulvární byznys. Publikováno bylo šokující, stěží uvěřitelné osočení ze zvůle a vážného ohrožení bezpečnosti provozu na „tzv. mělnickém letišti“, které však fakticky neexistuje, možná snad – jak ohlašuje titulek – i života pilotů. Takové napadení na hranici mediální kriminalizace nelze jednoduše přejít mlčením.
Město 29 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7