https://www.traditionrolex.com/7

 Město | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město

O našem městě - co se děje.

Nový vjezdový režim v Nemocnici Mělník

Oznamujeme veřejnosti, že od 19.09.2011 dochází v Nemocnici Mělník (NM) ke změně vjezdového režimu. Vjezd do areálu nemocnice bude pro veřejnost zpoplatněn. Vedení nemocnice přikročilo k tomuto opatření v zájmu pacientů a návštěvníků nemocnice. Nedostatečná kapacita parkovacích míst má za příčinu přeplněný areál. Chceme zajistit větší bezpečnost všech těch, kteří se pohybují v areálu, i větší klid pro pacienty na lůžkových odděleních. Dále je nutné zajistit průjezdnost komunikací pro případný zásah hasičského a záchranného sboru.

Město 7 komentáře | » číst dál

O.s.Diakonie Broumov vyhlašuje sbírku použitého ošacení


Dne 17.září od 9:00 do 17:00 hodin se na nákladovém vlakovém nádraží uskuteční sbírka použitého ošacení. Na nádraží bude přistaven vagon, u kterého bude zaměstnanec Diakonie Broumov, který vámi darované oděvy převezme.Věci prosíme zabalené do igelitových pytlů či krabic, aby se nepoškodily transportem
Město Napsat komentář | » číst dál

Oživ město křídou!


Akčním dnem města Mělníka bude středa 7. 9. 2011. Vybrané chodníky se změní ve skicák desítek mladých lidí, kteří s křídami a mapami v rukou vyrazí do ulic města a budou tvořit slogany a loga pro pořádající sdružení Tmelník. Autoři nejlepších výtvorů získají nejen uznání, ale také symbolické ceny.
Město 2 komentáře | » číst dál

Klub veslařů mělnických slaví 130 let (1881 – 2011)


Zveme všechny příznivce veslařského sportu na oslavy 130 let mělnického veslování
 
Program:
9. – 30. září 2011 - Výstava o historii a současnosti veslování v Mělníku – Regionální muzeum Mělník
Město Napsat komentář | » číst dál

Inspektoři ČOI poradí občanům Mělníka i o prázdninách


Pracovníci České obchodní inspekce budou  14.září zajišťovat poradenskou službu pro veřejnost v Mělníku v prostorách Živnostenského odboru Městského úřadu Mělník, nám. Míru 51, Mělník v době od 14:00 do 15:00 hodin.
Město 1 komentář | » číst dál

K „vyřešenému“ parkování v centru města. Jakou cestou a za jakou cenu.

S velkým překvapením jsme četly v Týdeníku Mělnicko č. 31 příspěvek „Projekt řeší parkování ve středu města Mělníka“ hovořící o parkovišti v oblasti mezi ulicemi Tyršova a Na Podhoří (mylně uvedeno Na Podhradí) a Sokolem. Údiv v nás nevyvolal samotný záměr, ten je poměrně starého data, a přestože byl opakovaně zamítán, stále se vrací. Z čeho tedy překvapení vyplývá?

Město 61 komentáře | » číst dál

Tak nám střelili horkovod, paní Müllerová

 

Kupodivu bez velké informovanosti, a tudíž bez zvýšeného zájmu veřejnosti proběhl prodej dalšího významného majetku města – tepelných rozvodných zařízení. Zastupitelstvo města Mělníka na svém jednání dne 21.3. 2011 schválilo v bodě 54 jejich prodej. Kupujícím se stala Elektrárna Opatovice, a. s.
Město 37 komentáře | » číst dál

Nabídka psů v útulku Mělník


 



Hektor ev.číslo 11/09
Německý ovčák,černý se znaky,pes,věk nad 10 let,nalezen 22.1.09 v obci Libiš,Hektor téměř vevidí a proto je špatně manipulovatelný,velice svéhlavý a nedůvěřivý pes.
 
 

 

Město Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7