https://www.traditionrolex.com/7

 Město | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město

O našem městě - co se děje.

HN: Lobkowicz shání investory. Za 7,5 miliardy chce u Mělníka vybudovat rezidenční park

Lobkowicz chce vybudovat luxus za 7,5 miliardy. Plánuje i golf a koňské pólo. Majitel mělnického zámku Jiří Lobkowicz se rozhodl investovat zhruba 7,5 miliardy korun do přeměny svých pozemků u soutoku Labe a Vltavy na rezidenční bydlení v projektu Royal Mělník Park.

Město 17 komentáře | » číst dál

Vodárenská...


Už jednou jsem tuto zprávu psal, pak jsem jí stáhnul a nenechal zveřejnit a teď píši znova. Proč?

Opravuje se chodník ve Vodárenské. Chvályhodné - potřeboval to. Ale jako správce přilehlého objektu (gymnázium) mě zarazilo, jaký materiál se používá. Firma zřejmě pracuje na tom, aby v krátké době byl chodník rozbit a musel se dělat za pár let znova.

Město 10 komentáře | » číst dál

Zahrada proboštství bude slavnostně otevřena veřejnosti 18. června


Neuplynul ještě ani rok od spuštění projektu „Otevření zahrady proboštství veřejnosti“ a zahrada je téměř připravena k slavnostnímu uvítání prvních návštěvníků. Za dnešní podobou zahrady je skryt velký kus práce členů Rodinného centra Kašpárek Mělník o.s., kteří s nápadem přišli. 

Město Napsat komentář | » číst dál

I. kolo příjmu žádostí o dotace z Fondu regenerace MPZ Mělník


Rada Fondu regenerace MPZ Mělník vyhlásila na svém jednání dne 24.3.2011 první kolo příjmu žádostí o finanční příspěvky z Fondu regenerace MPZ Mělník.

-         I. kolo příjmu žádostí o dotace probíhá od 1.4.2011 do 4.5.2011

Město Napsat komentář | » číst dál

Manažerské pochybení?

V kontextu aktuální situace kolem MKDM, jsem si se zájmem přečetl nové číslo (3/2011) měsíčníku Mělnická radnice. Na straně 3 existuje rubrika „Z jednání rady a zastupitelsva“, kterou čtu pečlivě.
Do oka mi padlo usnesení z RM o zřizení rady Fondu regenerace. Otevřel jsem tedy složku s dokumenty, které pojednávají právě o zřizování (jmenování) rady Fondu regenerace, a zjistil jsem, že zde došlo k výraznému překročení pravomocí RM, tím pádem k manažerskému pochybení, jež má za důsledek neplatnost rozhodnutí RM. Toto pravděpodobně pramení z absolutní neznalosti jednotlivých dokumentů nebo z pocitu, že si někdo může prostě dělat cokoliv. Obě varianty jsou odstrašující.

Město 14 komentáře | » číst dál

Ukončení privatizace bytového fondu na Mělníku

Možná jste mnozí zaregistrovali, že město Mělník ukončilo privatizaci bytového fondu. Jedním z těchto důvodů byla cena bytů, která ani zdaleka neodpovídá tržním cenám, za které se byty dnes prodávají. Argumentem zvýhodněných cen v poslední fázi privatizace bylo především zachování stejných podmínek pro všechny uživatele bytů, kteří projevili zájem si je od města odkoupit. Bohužel se v několika případech ukázalo, že někdy nejde ani tak o bydlení, jako spíše o to, vydělat na úkor města pěkný balík peněz.

Město 2 komentáře | » číst dál

Poděkování a jak dál v MKDM

Před několika dny skončilo mé působení ve funkci ředitele kulturního domu.  Chci poděkovat všem, kteří mi projevovali svoji přízeň.  Děkuji ale i těm, jejichž věcná a objektivní kritika přispěla k posunu tím správným směrem.  Ono ne nadarmo se říká: „lepší dobrý nepřítel než špatný přítel“. Ale všichni víte, že se velmi nerad vzdávám, takže nyní něco k budoucnosti.

Město 12 komentáře | » číst dál

Ředitel kulturního domu dlaždičem

Tak nějak přemýšlím, jak se bránit lžím a pomluvám. Vyřčená lež je rychlejší než světlo. Poškodí a její pachuť zůstává. Nuže tedy, pustíme se do věčného a nikdy nekončícího boje.
Byl jsem odvolán z funkce ředitele MKDM ke dni 28. února 2011.

Město 19 komentáře | » číst dál

Centrum seniorů Mělník


Na přelomu roku přišla do Rady Města anonymní stížnost na vedení CSM. Během šetření nebyla prokázána žádná pochybení, co se týče hospodaření a běžného chodu provozu organizace, nicméně pro lepší atmosféru a podmínky pro tak namáhavou práci, jako je péče o seniory, byla přijata některá doporučení.

Město Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7