https://www.traditionrolex.com/7

 Ostatní | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Ostatní

Všechny informace k PID - Mělník, Neratovice


Byly spuštěny stránky s informacemi k zavedení Pražské integrované dopravy do Mělníka.

http://integrace.ropid.cz/

V přehledných sekcích zjistíte vše potřebné, informace se budou dále doplňovat.

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

Na preventivní prohlídky chodí pouze čtvrtina Čechů, ledviny jim v rámci Světového dne ledvin zkontrolují specialisté

Jednou za dva roky se může každý zdravotně pojištěný občan zdarma dozvědět, jak na tom je z hlediska nejčastějších civilizačních onemocnění, a to díky preventivním prohlídkám u praktického lékaře. Přesto plné tři čtvrtiny občanů tuto možnost nevyužívají. I na tuto skutečnost upozorňuje v České republice kampaň u příležitosti Světového dne ledvin, která navíc ve čtvrtek 12. března 2015 nabízí bezplatné konzultace přímo v nefrologických ambulancích. Ta v pavilónu D Nemocnice Mělník bude otevřena v tento den pro všechny zájemce od 7 do 15.30 hodin.   

Ostatní Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Uzavření cyklostezky přes Hořínský park


Z důvodu opravy cyklostezky bude tato uzavřena přes Hořínský park celý den a to ve středu 23. 7. 2014

Ostatní Napsat komentář

Čtenáři pomáhají dětem na Mělnicku s dopravou do školy

Cesta do školy pro většinu dětí není nic složitého, ne však pro děti na vozíčku. Jejich rodiče je často nemohou denně dopravovat tam a zpět. Postiženým dětem na Mělnicku proto pomáhá organizace Maltézská pomoc. Každé ráno vypravuje tři speciální vozidla, která školáky s postižením vyzvednou doma, odvezou do Speciální školy ve městě a odpoledne je zase dopraví zpátky domů. V letošním školním roce budou mikrobusy rozvážet celkem devatenáct dětí. S pokrytím vysokých provozních nákladů pomohou také čtenáři z projektu Čtení pomáhá.

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

v Lužci se našla fena ovčáka


v Lužci nad Vltavou se našla fena německého ovčáka vlkošedá (starší). Na krku má obojek, ale bez známky. NEVÍTE NĚKDO KOMU BY MOHLA PATŘIT?? Kdyžtak prosím dejte vědět na tel. 732 474 551 JE TO NUTNÉ! DĚKUJI MOC!

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

ISŠT Mělník - Naši absolventi na úřadu práce nekončí!

Integrovaná střední škola technická Mělník je moderní škola s více než 60-ti letou tradicí, patřící  k největším technickým školám v okresu Mělník. Tato škola vychovává odborníky  jak ve tříletých učebních oborech (Strojní mechanik, Obráběč kovů, Elektrikář a Elektrikář silnoproud), tak i ve čtyřletých studijních oborech Mechanik strojů a zařízení a Mechanik elektrotechnik zakončených maturitní zkouškou. Téměř všechny obory jsou zařazeny do stipendijního programu kraje. V posledním období se podařilo ISŠT Mělník  ke svému rozvoji získat několik dotací z Evropských fondů, které ji výrazně napomohou zkvalitnit výuku, vybavit učebny řadou technických pomůcek a zařízení, zlepšit prostředí výuky aj.

Ostatní 9 komentáře | » číst dál

O jednom vyhaslém životě a o lidech, kteří tu zůstali


Ráno přicházím do práce, a při jinak krásném dni, kdy se nemusím halit  do kožichů a šálů, protože vzduch je cítit jarem,  kouknu ze zvyku na krásnou vyhlídku směrem na Říp.

Ostatní 6 komentáře | » číst dál

Výstava Vzdělávání 2011

Tento pátek se v Masarykově kulturním domě v Mělníku koná již pátý ročník výstavy Vzdělávání 2011. V prostorách kulturního domu bude po celý den představovat nabídku učebních a maturitních oborů celá řada středních škol nejen z Mělnicka, ale i z okolních okresů. Budoucí středoškoláci, jejich rodiče i ostatní zájemci o studium si díky této akci mohou vytvořit představu o nabídce studijních oborů v našem regionu i blízkém okolí. Na výstavě budou přítomni zástupci jednotlivých škol, kteří budou poskytovat podrobnější informace o formách a možnostech studia na dané škole.

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

Drakiáda mělníckých rodinných center na Chloumku


Dne 9.10 Rodinné centrum Chloumek  ve spolupráci s RC Kašpárek uspořádali na Chloumku společnou Drakiádu. Malí i velcí návštěvníci si v rodinném centru mohli vlastnoručně vyzdobit papírové draky, vyřezat dýně či se užít různých her – zdolávání překážkové dráhy, vhazování míčků do úst hladového draka, házení provazových kroužků na tyč či jen vyzkoušet  atrakcí rodinného centra – velké skluzavky, odrážedel, domečků, stavebnic, hlavolamů..

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7