https://www.traditionrolex.com/7

 Ostatní | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Ostatní

Vyplatí se spolujízda?

Zatímco při dojíždění do továren v oblasti je spolujízda často využívanou alternativou k firemním autobusům, na cestách do Prahy je sdílení nákladů spíše výjimkou než pravidlem. Proč tomu tak je?

Ostatní 17 komentáře | » číst dál | 1 příloha

Farmářské trhy 2011 - kompletní přehled termínů


 

Termíny Mělnických farmářských trhů pro rok 2011

23.04. velikonoční farmářské a bleší trhy

07.05. farmářské trhy

21.05. zahradnické farmářské trhy

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

Dynamická Oshova meditace na Mělníku

Ráda bych Vás pozvala na veřejnou Oshovu meditaci , kde si dovolíme v našich náročných a uspěchaných dnech zklidnit své myšlenky, dát prostor tanci i následnému uvolnění a uvědomění si žití právě tady a teď. Tato meditace je výborná ke zklidnění mysli, uvolnění těla , umožní nám získat na naše problémy náhled z jiných úhlů.

Ostatní 1 komentář | » číst dál

Dětský karneval na Chloumku


Krásné únorové  odpoledne ( 27.2.) prožily děti v Rodinném centru na Chloumku. Ve spolupráci s RC Kašpárek Mělník ( www. Kasparek-melnik.cz)  se podařilo zorganizovat již II. Ročník  a znovu tak upozornit na krásné prostory této ojedinělé herny v centru Chloumku.

Ostatní 1 komentář | » číst dál

Středočeši jsou výrazně ohroženi civilizačními chorobami

Obyvatelé Středočeského kraje mohli získat od června do prosince 2010 cenné informace o svém zdraví v rámci akce Dny zdraví s VZP. Mobilní poradenské centrum VZP navštívilo 14 měst Středočeského kraje a jeho bezplatné služby využilo přes 2 700 zájemců. Zjištěné výsledky ukázaly, že Středočeši jsou výrazně ohroženi civilizačními chorobami. Více než třetina návštěvníků mobilního poradenského centra VZP měla zvýšenou nebo dokonce vysokou hladinu cholesterolu v krvi a více než dvě třetiny návštěvníků měly zvýšené množství tělesného tuku! Mezi kožními nálezy bylo objeveno 33 zhoubných nádorů, z toho 6 melanomů. Mělník se v počtu obyvatel s hladinou cholesterolu v normě umístil na 4. místě a v počtu obyvatel s tělesným tukem v normě také na pěkném 4. místě. Mezi kožními nálezy zde byl objeven 1 zhoubný.       

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

HC Junior Mělník děkuje za vyjížďku


Rádi bychom touto cestou poděkovali manželům Julákovým – provozovatelům lodi PORTA BOHEMICA  za příjemně strávené dvě hodinky pátečního odpoledne dne 18.června 2010.

Tým třetích a čtvrtých tříd hokejového klubu HC Junior Mělník společně se svými rodiči, sourozenci a kamarády podnikl cestu z Mělníka do Mělníka (nebo, chcete-li, do Obříství a zpět) na palubě lodi Porta Bohemica. Tuto plavbu od Labské paroplavební společnosti dostali formou sponzorského daru.

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

Hledají se mladí hasiči


Hasiči Blata hledají děti do kolektivu

  • ve věku 6-14 let
  • kroužek je ZDARMA
  • koná se každý pátek od 16:00 hodin

Přijďte se podívat na Blata 5.6 v 9:00 hodin (na Memoriál Václava Šeby a Petra Tomana) co děti dovedou…

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

Bleší trhy na Mělníku

Po vzoru velkých turistických destinací typu Amsterodam nebo Praha jsme se rozhodli (za podpory města Mělníka) uspořádat 17. dubna na Mělníku „bleší trh". Že nevíte, co to bleší trh je, co obnáší, jaká jsou jeho pravidla?

Ostatní 6 komentáře | » číst dál

ČSAD - změna nástupiště v Holešovicích

Oznámení o změně nástupiště autobusové dopravy na nádraží Praha Holešovice, ke které dochází v termínu 7.března 2010. Nové odjezdové stání č.7 se nachází na opačné (jižní) straně metra Nádraží Holešovice v prostoru obratiště Dopravních podniků hl.m. Prahy. 

Ostatní 49 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7