https://www.traditionrolex.com/7

 Ostatní | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Ostatní

Nejstarší vítěz Primátorek zemřel

V pondělí 26. března 2007 zemřel ve věku nedožitých 95 let nejstarší člen Klubu veslařů mělnických a nejstarší žijící vítěz Primátorek JUDr. Jaroslav Anděl – Jíma, narozený 21. května 1912.

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

Prales nehledej na Boubíně, ale u Mělníka.

Nedělní ,už opravdu jarní počasí nás mnohé vytáhlo na vycházku a oba labské břehy pod mělnickým zámkem se změnily v promenádní stezky.

Ostatní 4 komentáře | » číst dál | 7 přílohy

Maltézská pomoc od 1.3. sídlí na nové adrese

Maltézská pomoc se od 1.3. přestěhovala na Náměstí Míru 54, Mělník, vchod z Tyršovy ulice parčíkem na hradby města!

Již čtyři roky se humanitární a charitativní organizace Maltézská pomoc / Maltézské sociální centrum Mělník/ snaží pomáhat sociálně slabým a potřebným spoluobčanům na Mělnicku. V  roce 2003 pomáhala při katastrofických povodních ve Středočeském kraji, hlavně na Mělnicku, v roce 2004-2005 se věnovala rozvojové pomoci v popovodňových oblastech psychosociálními programy pro děti a mládež, podporou občanských iniciativ ve vytopených obcích a jejich opětném oživení, terénními projekty pro seniory. V roce 2006-2007 nabídla služby které v regionu nejsou zastoupeny Doprava postižených dětí do speciální školy a stacionáře, Odlehčovací sociální služba- asistenční pomoc seniorům a zdravotně postiženým, „Adopce“ osamocených lidí- rozvoj dobrovolnické služby, Služby nestátního zdravotnického zařízení- zdravotní dozory na akcí /např. vinobraní, koncerty, kulturní a společenské akce), Podpora občanských iniciativ v obcích Mělnicka /akce Tříkrálový průvod, Masopust, výlety, besedy).

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

A taková byla ta loňská zima

Myslím, že ač byla letošní zima mimořádně teplá, asi není nikoho, kdo by si už dávno nevšimnul prodlužujícího se dne a netěšil se na příchod toho pravého jara.

 Pojďme si však na několika fotografiích pro zajímavost představit tu loňskou zimu, která byla v našem městě opačným extrémem.

Ostatní 1 komentář | » číst dál

Jsou na Mělnicku společnosti přátelské rodině?

Znáte na Mělnicku nějakou společnost, ať už firmu, neziskovou organizaci nebo státní instituci, která se chová přáteslky k rodině? A nemyslím teď jenom rodiny s (malými) dětmi, ale třeba i seniory... Rodinné centrum Kašpárek žádá vás všechny o spolupráci při oceňování organizací, které více než jiné přispívají k tomu, aby se rodinám lépe žilo - přispět můžete navržením takové organizace.

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

Vyhledavani

Prozatimní jednoduché vzhledávání:


Ostatní » číst dál

Trocha historie: Rozhodnutím strany terorista

opsáno z Lidovek

„Spravedlivý rozsudek nad bandou teroristů v Lounech“ otisklo 26. října 1949 Rudé právo zprávu o procesu s „bandou založenou počátkem roku na lounském okrese bývalým továrníkem Josefem Hořejším z Mělníka“. S ohledem na množství obviněných a tloušťku spisů se soudilo překvapivě rychle: pouhé tři dny, 22. až 24. října.

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

V neděli do cukrárny?

Dortík

Dnes bylo opravdu hezké počasí, spoustu lidí napadlo, vyrazit na procházku. A kde končívají procházky důchodců a zamilovaných dvojic? No v cukrárně nad dortíčkem, že?

Jenže na Mělníku v centru to není až tak jednoduché. Když  nedoběhnete z poobědové procházky do města dřív, než v cca půl čtvrté, máte docela smůlu. Dortíčky už jaksi nejsou. Jasně, chápu, že cukráři nemůžou odebírat hafo moc zákusků, protože když jim to zbyde, co s tím?

Ostatní 2 komentáře | » číst dál

Mělnická radnice chce letos výrazně zlepšit vánoční trhy

Mělnická radnice chce letos výrazně zlepšit úroveň tradičních vánočních trhů. Na rozdíl od předchozích let by zde prodejci měli nabízet především řemeslné výrobky a vánoční sortiment, zatímco v předchozích letech na trzích převládalo čistě komerční zboží. Atmosféru trhů by měly zlepšit i nové dřevěné stánky a různá kulturní vystoupení. ČTK to řekl starosta Miroslav Neumann.

Ostatní Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7