https://www.traditionrolex.com/7

 Sponzorované články | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sponzorované články

Služba veřejnosti

Aniž bychom si to nějak zvlášť uvědomovali, služba veřejnosti je velmi specifický a složitý fenomén. Vztah, který mezi sebou mají zástupci zvolení do vedení města a obyvatelé, je mnohdy interpretován zcela mylně a přináší sebou komplikace, které často ústí v nespokojenost na obou stranách. Od zastupitelů se očekává erudice a odbornost na všechno, stejně jako bezúhonnost a průhlednost v jednání pro dobro města a nikoliv jednotlivce. Realita ovšem mnohdy působí tak, že jsou komunální politici vnímáni jako bojovníci o koryta, házející v honbě za úspěchem veřejné blaho na smetiště a odkládající morální zásady kamsi do úschovny.

Sponzorované články 43 komentáře | » číst dál

Kavitace - bezbolestná liposukce

Kavitace je moderní, bezbolestnou a vysoce účinnou alternativou chirurgické liposukce. Ošetření je vhodné k redukci tukových polštářků, které jsou velmi obtížně odstranitelné dietou či cvičením. Zároveň toto ošetření formuje postavu a odstraňuje celulitidu.

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál

Předvánoční pohoda v restauraci U Jelínků

logo UjeliHledáte  místo k příjemnému posezení? Zajímavý interiér, vynikající kuchyni? Uvolněnou atmosféru a příjemný personál? Romantické posezení při svíčkách nebo živější oslavičku pro větší skupinu? 
Restaurace U Jelínků se vrací na scénu a plní Vaše přání!

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál

Luxusní relaxace

LIBĚCHOV - je nazýván bránou do Kokořínska, a věděli jste, že dříve byl hojně navštěvovaným lázeňským městečkem?

Sponzorované články 5 komentáře | » číst dál

Šermíři vytasí meče před hospodou U Šatlavy

Na Mělník míří družina šermířů! Pohoštění jim v sobotu večer zajistí restaurace U Šatlavy na náměstí Míru. A protože rytíři mívají vysoké sebevědomí a také rádi pijí, dají se očekávat hádky, souboje, šarvátky a rvačky. Bavit se budou i kolemjdoucí. Nejen o Večeru plném historie se dočtete v tomto článku. Mělníček.cz vám jako první přináší velký rozhovor se spolumajitelem Šatlavy Michalem Benešem - o nově otevřené restauraci, o specialitách, o pivu Svijany, o soutěžích pro hosty a podobně.

Sponzorované články 6 komentáře | » číst dál | 1 příloha

Kniha poukázek

Co to vlastně Kniha Poukázek je? Proč z toho mám takovou radost a cítím povinnost se s Vámi o tom podělit? Kniha Poukázek obsahuje 19 poukazů, z toho třináct do restaurací, z těch mělnických například Vinný dvůr, Hestia, hotel Jaro, čínská restaurace U Zámku, z těch neratovických restaurace Mexikano, Drak, Marten a v těhle všech restauracích a řadě dalších máte s Knihou Poukázek druhé jídlo zdarma, pak v Knize naleznete další poukazy na využití volného času, z těch atraktivnějších můžu jmenovat rodinné vstupné na letní koupaliště nebo do plaveckého bazénu zdarma.

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7