https://www.traditionrolex.com/7

 Sport | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sport

Vezměte kolo a přijďte se rozloučit s prázdninami

Vezměte sebe, děti a kola a doražte v sobotu 30.8. v 15 hodin na Vrázovku, kde se bude konat Cyklo závod na Vrázovce. Nemusíte se obávat náročnosti - na výběr máte ze 3 různých tras! Během akce jsme pro Vás připravili zajímavý program - pro nejmenší tvůrčí dílnička, malování na obličej, pro větší děti skákací hrad a trampolína. Pro všechny jsou nachystány ukázky K2 Hiking a Bosu v podání trenérky fitness Jindry Šípkové. Po závodě je pro všechny závodníky nachystáno dobré občerstvení.

Sport Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Přijďte si zaběhat a pomozte malým volejbalistům


V sobotu se v centru města bude konat Běh pro radost. Akce je určena pro všechny milovníky pohybu bez ohledu na sportovní výkonnost.

Start i cíl bude ve Svatováclavské ulici hned vedle Café Tamara. Závodnící si budou moci vybrat ze 3 různých tras - pro děti bude připravena trasa kolem zámku, pro mládež a nesportovce 1,5 km dlouhá trať a pro sportovce 3 km dlouhý hlavní běh. Trasa hlavního běhu povede ze Svatováclavské ulice přes vyhlídku u zámku dolů do parku na Polabí, poté kolem Domu dětí a mládeže zpět do města.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Závěr sezony se vyvedl

O uplynulém víkendu se na Valašsku odehrál poslední podnik Mistrovství České Republiky ve sprintrally. Mezi 129 posádkami na startu nechyběla ani mělnická dvojice Libor Horák/Ivan Fryč startující v kategorii dieselových speciálů s vozem Škoda Octavia. Po vítězství na předchozí Rally Jeseníky se mělničtí usadili na 2. místě v šampionátu a ve Vsetíně tak bylo hlavním úkolem tuto pozici uhájit.

Sport Napsat komentář | » číst dál | 3 přílohy

Mělnický terénní duatlon vyhrál Luboš Truhlář

S tratí sobotního terénního sprint duatlonu v Mělníku si nejlépe poradil Luboš Truhlář. O více než tři minuty porazil neratovického triatlonistu Jaroslava Bryndu. Duatlonu se na Chloumku účastnilo přes padesát mužů a žen.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Zbývá den slevněného startovného na mělnický duatlon


Do konce června se mohou závodníci přihlásit na mělnický terénní duatlon za zvýhodněné startovné 100 Kč. Duatlon odstartuje 28. září 2013 v Mělníku Chloumku. Více informací o závodu najdete na www.duatlonmelnik.cz

Sport Napsat komentář | » číst dál

NOVĚ VÝCVIKOVÝ KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY A INTENZIVNÍ KURZ AGILITY

Základní Kynologická Organizace Mlékojedy, pořádá pro zájemce o výcvik a sport se psy

INTENZIVNÍ KURZ AGILITY a VÝCVIKOVÝ KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY

Přijďte mezi nás, těšíme se na Vás. Teplé, pestré občerstvení zajištěno Smiling

Sport Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Mělnický terénní duatlon vyhrál Tomáš Jiránek


Mělník 30. září – Sobotní terénní sprint duatlon v Mělníku překvapivě vyhrál Tomáš Jiránek. Velmi těsně porazil favorita Jaroslava Bryndu, který přijel obhájit prvenství z předchozích tří ročníků. Duatlonu se účastnilo přes padesát mužů a žen.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Pozvánka na 17. Cyklotrek okolím Mělníka


 

Zdravíme všechny cyklistky a cyklisty,
 
srdečně Vás zveme na 17. Cyklotrek okolím Mělníka, který pořádáme v sobotu 6. října 2012. Start a cíl jsou v areálu městského koupaliště ve Mšeně, sraz je v 8:30, společný start v 9:00 hod.
Sport Napsat komentář | » číst dál

4 dny zbývají ... do MJ50 podevatenácté

Tento závod, který vznikl v 90. letech jako studentská recese, určená pro několik lidí, postupně získával na popularitě a dnes již neodmyslitelně patří k předprázdninovému období na Mělníku. S přibývajícími ročníky rostla i úroveň celého klání, a proto již nikoho nepřekvapí, když se na jindy liduprázdném sobotním náměstí sejde i stovka startujících a přibližně 2000 fanoušků této, v létě jistě netradiční, podívané.

Sport 3 komentáře | » číst dál | 1 příloha

https://www.traditionrolex.com/7