https://www.traditionrolex.com/7

 Sport | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sport

Plochodrážní klub Mšeno na obrazovce ČT


Prezident plochodrážního klubu Mšeno Rudolf Grepl a domácí jezdec Jan Jaroš budou poslední březnový den hosty pořadu České televize Dobré ráno s Jedničkou.

Pořad o úspěšných sportovcích a sportovních týmech si nalaďte na ČT1 31.3.2011 již v 6:00.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Dětská Zumba v RC Chloumek

V posledním měsíci se stala v Neratovicích velmi populární dětská Zumba známá pod názvem ZUMBATOMIC.  My bychom Vám chtěli hodiny Zumbatomic nabídnout i na Mělníku. Proč je zumbatomic tak populární mezi dětmi a kdo jí u nás  povede, bychom Vám chtěli v tomto článku přiblížit.          

Sport Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Nová cyklostezka Horní Počaply-Vlíněves -Zelčín

Na rozvíjející se mapě cyklostezek v ČR se objevila nová právě dokončená krásná cyklostezka vedoucí po břehu Labe a Vltavy v okolí Mělníka. Cyklostezka se vine po břehu Labe od obce Horní Počaply přes Dolní Beřkovice a v obci Hořín se odklání, míjíce soutok Labe s Vltavou, na břeh Vltavy a směřuje krásnou krajinou směrem ku Praze. Končí zatím v osadě Zelčín u lávky s pražským horkovodem přes Vltavu.

Sport 3 komentáře | » číst dál

MJ50 2010 – lyžaři prosviští centrem města již posedmnácté!

Stejně jako posledních šestnáct let, budou mít i letos – v sobotu 19. června 2010 na rekonstruovaných a fungl nových „kočičích hlavách“ mělnického Náměstí Míru dostaveníčko všichni milovníci lyžování, recese a dobré nálady. 
Připraven je již XVII. ročník tradičního závodu s názvem „Mělnická Jizerská Padesátka“, ve kterém se utkávají soutěžící na lyžích nejrůznějších typů a barev v zimní výstroji, popřípadě v žertovných převlecích“. Tento závod, který vznikl v 90. letech jako studentská recese, určená pro několik lidí, postupně získával na popularitě a dnes již neodmyslitelně patří k předprázdninovému období na Mělníku.

Sport 1 komentář | » číst dál

Návrat Mělníka do fotbalového kraje - časem i výš......?

Fotbalisté FC Mělník jsou od víkendu novými okresními přeborníky. Zda si v příští sezoně zahrají krajskou, a nebo opět pouze okresní soutěž, ale vedení klubu ještě zvažovalo. Nakonec se rozhodlo I. B třídu hrát a naopak posilovat společně i s vytvořením B týmu.Na Podolí již podali přihlášku do krajské I. B třídy. Že do ní nakonec zasáhnou, rozhodlo až pondělní jednání klubového vedení. Podle trenéra záleželo především na finančním zajištění. „Osobně jsem rád, že se B-třída bude hrát, protože by bylo špatné ten proces zastavit. Hráčů máme poměrně dost´´.Tolik Ing Željko Filipovič,trenér A týmu mužů.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Mělník má dva bronzy

Poslední únorovou sobotu se v Milovicích u Lysé nad Labem konal 7. podnik desetidílného seriálu Amater Rallye Cup 2009/2010. Do šesti rychlostních zkoušek o celkové délce 21 kilometrů odstartovalo celkem 92 posádek. Povrch tratě tvořil suchý asfalt, mokrý asfalt, beton, led a sníh, což vyžadovalo správnou volbu pneumatik.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Co se děje pod pokličkou kolem tenisové haly?

sporty

Prosincové zastupitelstvo na podnět veřejnosti znovu posuzovalo předchozí rozhodnutí městské rady o ukončení pronájmu haly Bios mělnickému tenisovému oddílu, aby nakonec potvrdilo původní výsledek výběrového řízení. Novým provozovatelem je od 1. ledna pražský badmintonový oddíl Victor. Takové rozhodnutí spoustu lidí zarazilo - pár měsíců potom, co radnice ve spolupráci s tenisovým oddílem vybrala kvalitní tenisový povrch a zaplatila za něj 1,3 milionu, vybere jiného provozovatele z jiného města na provozování jiného sportu s jiným povrchem.
Jaké priority bude mít pražský badmintonový oddíl? Bude zde prostor pro sportovní vyžití mělnických tenistů a mělnické mládeže? Dotázal jsem se povolaných osob na motivy rozhodnutí a na plány nového provozovatele haly. 

Sport 8 komentáře | » číst dál

V mělnickém terénním duatlonu zvítězil Jaroslav Brynda

Vítězem sobotního terénního sprint duatlonu v Mělníku – Chloumku se stal Jaroslav Brynda z Labe Tri Klubu. Po úvodním běhu si držel třetí pozici, na kole už mu ale soupeři nestačili. Snadná trať v chloumeckém lese přilákala celkem třicet vytrvalců.

„Nepřijel jsem vyhrát,“ svěřil se před startem Brynda. Trasu mělnického duatlonu zvládl nejrychleji ze všech za hodinu šestnáct minut. Druhý skončil Tomáš Pozler z OMT Pardubice s odstupem necelé minuty od vítěze. Za další minutu pak doběhl Petr Klicpera.

Nultý ročník Duatlonu Mělník zakládá novou tradici. „Zvolili jsme technicky nenáročnou trať, abychom přilákali i méně zkušené závodníky. Nechtějí už trénovat jen pro radost. Na celý triatlon si ale ještě netroufají,“ řekl ředitel závodu Robert Klust.

Sport Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Spící panna – časovka družstev UAC 2009

Mělnický tým Fuji Bikeranch Racing Team ve spolupráci s Městským úřadem Mělník a Policií České republiky uspořádal v neděli 9.8.2009 časovku družstev Spící panna. Závod byl stejně jako v minulém roce zařazen do pohárové soutěže Unie amatérských cyklistů. Na startu se nakonec sešlo dvacetšest týmů ze středočeského kraje. Týmy tvořilo vždy pět závodníků. Mezi jezdci se objevilo i několik rodilých mělničáků.

Sport Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7