https://www.traditionrolex.com/7

 Sport | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sport

Mělnický triatlon potvrdil mistry

Triatlonisté Filip Ospalý a Vendula Frintová vybojovali v předstihu tituly v mistrovství republiky. Oba favorité dnes v Mělníku vyhráli i třetí závod pětidílného seriálu na tratích 750 metrů plavání, 20 km cyklistika a 5 km běhu.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Mistrovství republiky na tratích sprint triatlonu v Mělníce

Triatlon Mělník 2009 se uskuteční v sobotu dne 1.8.2009 s účastí cca 300 závodníků. Letos se závod uskuteční jako Mistrovství republiky na tratích sprint triatlonu, a také se bude závodit v Open závodu AG v deseti věkových kategoriích. Tento závod se uskuteční na zkrácených tratích 500 m plavání 15 km kolo a 3,5 km běh a je určen převážně pro hobíky a jedince, co si chtějí zkusit triatlon.

Sport 2 komentáře | » číst dál

Mělník znovu ožije cyklistikou

Tentokrát se bude jednat o časovku družstev Spící panna. Cyklistický tým Rudy Projekt Mělník pořádá v rámci pohárové soutěže Unie amatérských cyklistů další ročník „Spící panny“. V neděli 9.8.2009 se vydají pětičlenná družstva na trať, která vede z Mělníka do Nové Vsi a obrátka čeká na závodníky před obcí Velvary. A po stejné trase se družstva dostanou zpět na Mělník.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Petr Prieložný ze Mšena položil ameriku na lopatky

Mladý kulturista Petr Prieložný pocházející ze Mšena uspěl tento víkend v americké kulturistické soutěži, kde obsadil první místo a posléze byl vyhlášen i absolutním vítězem celého klání mezi dospělými muži. Přinášíme vám rozhovor s tímto naším nadějným a odhodlaným sportovcem.

Sport Napsat komentář | » číst dál

14.ročník – Mšenské okruhy MTB

Další ročník závodu horských kol se uskuteční ve Mšeně. Letošní ročník je okořeněn mistrovstvím České republiky v závodě horských kol amatérských cyklistů registrovaných Sdružením amatérských cyklistů České republiky. Závod je samozřejmě určen i pro širokou veřejnost a příchozí jezdce, kteří budou rozděleni a hodnoceni v několika věkových kategoriích.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Brzda je nepřítelem rychlosti

VII. Amater Rallye Pelikán Milovice pohledem ITASSI Rally Teamu. Proč je důležitá předpověď počasí? Proč se rally vyhrává v garáži? Proč auto nebrzdí?

Sport 3 komentáře | » číst dál | 4 přílohy

Přijďte podpořit mělnické hokejisty v play-off!


HC Junior Mělník - HC ZVVZ Milevsko
Čtvrtek 19.3. od 18:00, Zimní stadion Mělník


Po roce se Hc Junior Mělník opět probojoval do play-off 2.hokejové ligy. Letos narazí na silný celek Milevska, který vede bývalý hráč mělnické Dukly Rudolf Suchánek. Mělničtí dokázali v základní části v Milevsku vyhrát 6:3, doma mu podlehli až na nájezdy. Zápasy tak budou určitě plné bojovnosti. Play-off začíná v úterý 17.3. na Milevském ledě. Odveta je na programu na mělnickém zimním stadionu ve čtvrtek 19.3. a jelikož se hraje na 2 vítězné zápasy, pak případný třetí duel naši borci odehrají v sobotu 21.3. na milevském ledě.

Hokejový oddíl HC Junior Mělník
zve své příznivce na autobusový zájezd
k osmifinalovému zápasu II. hokejové ligy

HC ZVVZ MILEVSKO – HC JUNIOR MĚLNÍK

úterý, 17. 3. 2009, odjezd autobusu od ZS Mělník v 15.00 hodin
(doprava do Milevska a zpět je zdarma, vstupenku na zápas je nutno zakoupit)
Na zájezd je nutné se přihlásit v recepci ZS, tel. 315 623 388

Sport Napsat komentář | » číst dál

Zlato, jdem na to!

Šestý podnik šampionátu Amater Rallye Cup 2008/2009  - Rallye Pelikán Milovice pohledem ITASSI Rally Teamu. V článku můžete shlédnout naší jízdu z kamery umístěné přímo v našem voze!

Sport 4 komentáře | » číst dál | 2 přílohy

Výsledky HC Junior Mělník


sobota 14.2.2009 HCJ Mělník - TJ SC Kolínští Kozlové 4:2 (3:0, 0:2, 1:0)

středa 18.2.2009  HCJ Mělník - HC Baník Sokolov 8:3 (4:1, 0:2, 4:0)

Sport Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7