https://www.traditionrolex.com/7

 Sport | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sport

Hc Stadion Litoměřice - Hc Junior Mělník


Hc Stadion Litoměřice - Hc Junior Mělník 4:5pp (1:4,1:0,2:0,0:1)

Sport Napsat komentář

Sedm gólů uštědřili mělničtí hokejisté i Benešovu!!!

Hc Junior Mělník - VHS Hc Benešov 7:1 (2:0,3:1,2:0)

Branky: Jágr (Zeman) - R.Kala (Kalivoda), Jakeš (Chamrád), David (Kašák), Kalivoda (Kašák), R.Kala (Kalivoda), Vach (Klaban), Jakeš (Boháček)

Mělničtí hokejisté předvedli kanonádu i proti Benešovu, kterému nedali pramalou naději na úspěch. Příští neděli Junior Mělník zajíždí na utkání do Litoměřic, kde se střetne s místním Stadionem. Hraje se v neděli od 17 hodin.


Příští domácí zápas se hraje ve středu 8.10., kdy od 18 hodin hostíme Hc Děčín. Všichni jste srdečně zváni.

Rozpis na říjen v článku


Sport Napsat komentář | » číst dál

Metaltec Rally Milovice

Poslední srpnovou sobotu se ve vojenském prostoru v Milovicích konal druhý podnik šampionátu Amater Rallye. Na místo jsme vyrazili v pátek odpoledne, abychom stihli postavit zázemí a hlavně opéct nějaké to hodné zviřátko na grilu.

Sport 1 komentář | » číst dál | 5 přílohy

Škola čínského kung fu v Mělníku

Jako první v České republice byla založena škola v Praze v září roku 2000 a po osmi letech se nyní otevírá škola v Mělníku pod vedením instruktora Stanislava Fraibiše, žáka uznávaného odborníka a mistra bojového umění Lee Quan Fu.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Spící panna – časovka družstev UAC

Mělnický tým Fuji Bikeranch Racing Team ve spolupráci s Městským úřadem Mělník a Policií České republiky uspořádal v sobotu 9.8.2008 časovku družstev Spící panna. Závod byl stejně jako v minulém roce zařazen do pohárové soutěže Unie amatérských cyklistů. Na startu se nakonec sešlo dvacetsedm týmů ze středočeského kraje. Týmy tvořilo vždy pět závodníků. Mezi jezdci se objevilo i několik rodilých mělničáků. Domácí tým nakonec, překvapil v kategorii příchozích, ale o tom až dále v článku.

Sport 1 komentář | » číst dál

Časovka družstev Spící panna 2008

Mělník znovu ožije cyklistikou. Tentokrát se bude jednat o časovku družstev. Cyklistický tým Rudy Projekt Mělník pořádá v rámci pohárové soutěže Unie amatérských cyklistů další ročník „Spící panny“. V sobotu 9.8.2008 se vydají pětičlenná družstva na trať, která vede z Mělníka do Nové Vsi a obrátka čeká na závodníky před obcí Velvary.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Běžky! již po patnácté

Stejně jako posledních čtrnáct let, budou mít i letos – v sobotu 21. června 2008 na „kočičích hlavách“ mělnického Náměstí Míru dostaveníčko všichni milovníci lyžování, recese a dobré nálady. Připraven je již XV. ročník tradičního závodu s názvem „Mělnická Jizerská Padesátka“, ve kterém se utkávají soutěžící na lyžích nejrůznějších typů a barev v zimní výstroji, popřípadě v žertovných převlecích“.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Bronzový Rychnov

V sobotu 24. 5. se na oblíbeném okruhu v Rychnově nad Kněžnou odehrál již čtvrtý podnik šampionátu KART RACE 2008. Mělnický tým vyrazil na místo už v pátek, neboť z předchozích let si je vědom skutečnosti, že se v tomto městě nachází pouze ženská populace mladší 25 let! Smiling

Sport Napsat komentář | » číst dál

Z Brna bez bodů

V neděli 17. 2. se v Brně uskutečnil první závod nového ročníku šampionátu KART RACE 2008.

Sport Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7