https://www.traditionrolex.com/7

 Tipy na výlet | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Tipy na výlet

od turistiky po speciální akce

Závody F3K a F6D na Mělníku 18.3.2012

Rád bych Vás pozval na závod F3K a F6D na Mělníku Bohužel klub přišel o letiště v Hoříně. Nepodařil se mi sehnat pronájem letiště za rozumné peníze. Po dlouhém jednání jsem sehnal tuto plochu. Závody budou probíhat na náhradní ploše. Bohužel se jede cca 1,5km po polní cestě, opravdu polní. Plocha je okraji Mělníka, vjezd je mezi baráky a bude vyznačen šipkami a cestu nafotím a pošlu odkaz,kde si ji budete moct prohlédnout.

Souřadnice plochy 50°21'23.229"N, 14°31'28.352"E

Propozice jsou ke stažení tady:Pozvánka
Omlouvám se,za provizorní podmínky a letiště.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Tip na gastro výlet - Špindlerův Mlýn, Jelínek hotel

Již delší dobu se s kolegou raistem při našich občasných vydařených návštěvách různých restaurací bavíme o tom, že bychom měli začít psát recenze minimálně těch podniků, kde nám opravdu chutnalo. Využil jsem minulý týden toho, že jsme byli s partnerkou v Krkonoších, kde jsme již po několikáté navštívili celkem nenápadný Jelínek hotel (ještě minulý rok známý jako hotel Nechanický). I přes to, že podnik má nového majitele, na jeho vždy výtečné kuchyni se to nijak negativně neprojevilo a my jsme se zase výborně najedli.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

Kralupská vlašťovka


Rád bych Vás pozval na závody vlašťovek,které se uskuteční 26.11.2011 od 13.00h v tělocvičně kralupské školy v Revoluční ulici.
Bude se soutěžit ve třech disciplínách.Soutěž je pro děti do 15 let.
Více informací na
http://slmk.webnode.cz/ nebo přímo na pana Dvořáka dvorva@email.cz
Cena jsou hodnotné a velmi zajímavé. Škoda,že mi není do 15 let.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

Miniprůvodce procházek do okolí s dětmi i bez

A je tu podzim. Pomalu se nám přiblížilo takové to nevlídné, někdy mlhavé počasí, den se již pěkně zkrátil, občas se objeví určitá podrážděnost a někdy zvažujeme, zda má cenu se vypravit ještě někam dál a nebo alespoň podobnou příjemnou službu vykoná procházka či výletík do okolí. Nechci tím tedy říci, že bychom si procházky a výlety do blízkých míst měli schovávat až na podzim a zimu či předjaří, ale určitým způsobem se díky venkovním teplotám, délce bílého dne a někdy už i bílé stopě stávají zpravidla v tomto období významnější, než kdykoliv jindy.

Tipy na výlet 1 komentář | » číst dál

Mělníček na výletě, aneb ,,bavoráci z Mělníka" :-).

Jak už jsem psal v článku ,,nejlevnější cesty za hranice", měl jsem ještě v plánu letos navštívit bavorský Pasov a zakončit tak letní prázdninovou sezonu jednoduchým výletem. Předpověď počasí byla zvláštní. Po týdnu tropických veder se mělo dostavit jisté ochlazení o 10 stupňů, ale to jsem jednak shledal přijatelným a druhak už žádným ochlazením po letních déštíčkách nevěřím.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

2. mělnický flerjarmark 10. září v Parku Vrázovka


 

Po jarním úspěchu pořádáme již druhý flerjarmark. Název je odvozen od serveru Fler.cz. Své originální výrobky vám představí ti, kdo je v duchu podtitulu tohoto prodejního portálu "kreativní svět" sami tvoří a prodávají. A 10. září se s těmito výrobci a jejich produkty můžete potkat také osobně v Mělníku. Na co se můžete těšit? Šperky keltované, plstěné, drátované, smaltované, hedvábné, korálkové nebo pryskyřicové, přáníčka, batika, keramika, drobnosti z kůže, glycerínová mýdla, papírové tvoření, perníčky, mozaika, háčkování a pletení, a mnohé další zajímavosti. Akce se bude konat společně s farmářskými trhy v prostoru Parku Vrázovka od 8 do 12 hodin (pokud se bude prodejcům líbit, mohou zůstat a prodávat i odpoledne). Tento jarmark se koná se jménem Fler.cz pouze pro prodejce této kreativní komunity. Pořadatelem jarmarku jsou Přátelé Želvy, o.s. Pro nakupující je na jarmark vstup volný!

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

Nejlevnější cesty za hranice.

K napsání tohoto článku mě motivoval fakt, že spousta dobrých a prospěšných věcí umírá na nedostatek reklamy, na nezájem úřadů a neznalost lidí. A přitom lze věci mnohdy na poslední chvíli zachránit, nebo jen podpořit propagaci správnou osvětou.

Máme tu léto a k němu patří neodmyslitelně dovolené a výlety, zkrátka cestování. Mnohdy se vypravíme někam něco obdivovat a často si vůbec neuvědomujeme, že daná atrakce je tu jen proto, že se ji někomu podařilo udržovat, aby nezchátrala, nebo se o ni musel někdo poprat, aby nezanikla. Správně jste poznali, že prvním příkladem může být hrad, zřícenina, či jiné nemovitosti a druhým třeba i naše lokálka, na které se již 20 let nemuselo prohánět vůbec nic a žádné krásné každoroční pouťové oslavy by se tu nekonaly.

Tipy na výlet 4 komentáře | » číst dál

Letní cyklobusy Mšeno-Dubá-Doksy a Mšeno-Mělník a zpět.


Letní cyklobusy
[01.07.2011] 
 

Od 1.7.2011 opět jezdí prázdninové víkendové autobusy s přívěsem na jízdní kola po trase Mšeno-Dubá-Doksy a zpět. Provoz je v pátky, soboty a neděle.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

Na Nedvězí po 36.

V sobotu 29. ledna 2011 se usutečnil už 36. ročník zimního přechodu kopce Nedvězí. Kdo přišel, ten nelitoval. Odjezd byl, jako vždy od vlakového nádraží v 8.30 hodin, kde také stála početná družina turistů, kteří čekali na autobus z Neratovic, který pořádá také tuto akci, jen s poněkud jiným programem. Mělničtí pak vyrazili do obce Dobřeň na severu okresu, kde letošní 13 km dlouhý pochod začínal. Přivítal nás nádherný slunečný den s teplotami asi minus 7 stupňů, které však turista nepociťuje, neboť samotný pohyb vyvolává teplo, natož některé stoupání.

Tipy na výlet 2 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7