https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Uzavírka ulice Bezručova na Mělníku

Uzavírka ulice Bezručova proběhne od 11.11.2006 od 8.00 hodin do 13.11.2006 do 18.00 hodin z důvodu výměny přejezdové konstrukce železničního přejezdu.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

26.10.2006, 21:39 hodin

Strážníci vyjeli k případu, kdy o pomoc požádala matka dcery, která se zamkla na toaletě a nechce s matkou mluvit. Na místě jim nešťastná matka sdělila, že se její 18letá dcera vrátila podnapilá  domů,  rozbila skleněnou  výplň vchodových  dveří a následně dveří  do  

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

25.10.2006,  9:30 hodin

Na   linku  156   volal mělnický občan, že v ulici Českolipská odchytil   volně pobíhajícího  psa.rotvajlera. Pracovníci útulku si pro psa přijeli a umístili ho do útulku.

 

Město - z radnice 14 komentáře | » číst dál

MÚ Mělník, Odbor životního prostředí a zemědělství, správa hřbitovů

Hřbitovní správa řeší stížnosti

 

Vzhledem k tomu, že na správu mělnických hřbitovů docházejí stížnosti na to, že jsou na vývěskách na hřbitovech uvedena jména nájemců hrobových míst jako neplatičů, a přitom ti dotyční mají zaplaceno, uvádíme vše na pravou míru.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Sborník prací k poctě sv. Ludmily

liudmilam nomine - tak zní název sborníku prací, který vydalo město Mělník v roce, kdy si připomínáme 1085 let od zavraždění sv. Ludmily, patronky města.

Sborník, který sestavila Mgr. Renata Špačková, obsahuje více než desítku příspěvků našich předních historiků a badatelů. Úvodní příspěvky nás zavádějí do širších souvislostí doby, v níž sv. Ludmila žila, popisují její život a hledají zdůvodnění jejího pozdějšího uctívání. Další část příspěvků je zaměřena na umělecké památky, které po staletí vznikaly v našem městě a nesou odkaz na sv. Ludmilu a její vztah k tomuto místu. Sborník uzavírá příspěvek poněkud netypický, ale velmi inspirativní o odrazu úcty ke sv. Ludmile v barokních písních (hudebníky snad potěší i vložený zpěvníček).

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Topná sezóna začala

Čas letí neuvěřitelně rychle a po krásném babím létu se přikradl podzim, začala topná zimní sezóna a s tím spojené vytápění našich domovů.

Ne každý má možnost se připojit na ekologické zdroje tepla či veřejné rozvodné a distribuční sítě nebo provést okamžitě radikální výměnu staršího zdroje za nový.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka ulice Vodárenská!

Od 24.10.2006 do 5.11.2006 bude úplně uzavřena ul. Vodárenská a částečně také kruhový objezd v ul. Bezručova z důvodu opravy horkovodu. Objízdná trasa je vedena po místních komunikacích.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Důležité upozornění! - Kontrola těsnosti plynovodních sítí

STP kvůli kontrole těsnosti plynovodních sítí přechodně zvýší zapáchavost zemního plynu.
V souvislosti s přípravou plynárenských zařízení na zimní topnou sezónu bude Středočeská plynárenská, a.s. ve dnech 25. 10. – 26. 10. 2006 provádět na území středočeského kraje nárazovou odorizaci zemního plynu. Cílem tohoto technického opatření je prověřit stav provozovaných plynovodních sítí a zjistit jejich, i jinak nepatrné, netěsnosti.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Na co se ptáte na odboru dopravy

Povinná výbava osobních motorových vozidel
·    náhradní elektrické pojistky, po jedné od každého užitého druhu
·    náhradní žárovky po jedné od každého druhu vnějšího osvětlení a světelné signalizace a nářadí nutné k jejich výměně
·    příruční zvedák
·    klíč na matice (šrouby) kol
·    náhradní kolo (ráfek s pneumatikou)
·    lékárnička
·    přenosný výstražný trojúhelník

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7