https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Městská policie Mělník informuje – 20.9.2006

Bezohlední řidiči

Ve středu ráno 20.9. na nám.Míru dva vozy nerespektovaly přenosné dopravní značky se zákazem zastavení. Majitele jednoho vozu se podařilo vyrozumět a vůz si přeparkoval, druhý vůz musel být odtažen, protože bránil při výstavbě tribuny na vinobraní. Majitel zaplatil za odtah a také pokutu za nerespektování dopravního značení.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Doprava nemocných

Od 1. 8. 2006 zajišťuje dopravu nemocných na území města Mělník a jeho okolí Záchranná služba Asociace samaritánů České republiky. Rozhodl o tom na základě výběrového řízení krajský úřad Středočeského kraje. V případě, že občan obdrží od svého lékaře či zdravotnického zařízení příkaz ke zdravotnímu transportu, může převoz sám objednat na dispečinku Záchranné služby ASČR tel.: 315 722 222.

Převozy se objednávají i několik dnů předem, dispečink pracuje 24 hodin denně. ZS ASČR má smluvní vztah se všemi zdravotními pojišťovnami.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Volnočasový klub dětí KONTAKT

Mělník, ul. Kosmonautů 3021(vchod z ul Pivovarská) nabízí zájmové kroužky:
Dovednosti - vždy ve středu od 15:00 do 17:00 hodin (vede Kamila Hašlarová)
Výtvarka - vždy v pátek od 15:00 do 17:00 hodin (vede Mgr. Michal Lauda)
Bližší informace: 315 624 922

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Poraněný srnec se dočkal pomoci

V úterý v 18:40 hodin oznámila mělnická občanka, že v Malém Borku u Řepínské ulice stojí v polích už cca 4 hodiny srnec. Na místě strážníci zjistili, že srnec se chová apaticky, špatně vidí a nekoordinovaně se pohybuje. Zjištěná skutečnost byla předána MVDr. Mikešovi z odboru životního prostředí MÚ. Na místo se poté dostavili pracovníci útulku, kteří po vyhodnocení situace přivolali pracovnici útulku pro divokou zvěř. Hlídka MP vyčkala na příjezd Záchranné stanice pro ochranu zraněných a handicapovaných živočichů se sídlem v Brandýsku, okr. Kladno. Zaměstnanci stanice provedli odchyt poraněného srnce a převezli ho k ošetření. Vzhledem k tomu že odchyt byl prováděn v blízkosti železniční tratě, hlídka MP celému zákroku asistovala.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Ve městě budou uzavírky kvůli závodům

Náborové závody předškolních dětí s rodiči a žactva

pořadatel: Klub přátel Běhu Kokořínským údolím

datum: 30.9.2006

čas: 10:15 až 16:00 hod.

trasa závodu: nám. Míru - ul. Palackého - Česká - Svatováclavská - nám. Míru

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Dobrovolnické ohlédnutí v Centru seniorů Mělník

Od července 2004 se přihlásilo celkem 32 zájemců, že by si chtěli zkusit v Centru seniorů Mělník ( dále jen CS) činnost dobrovolníka. Tedy člověka, který se podílí na péči o seniory ve svém volném čase bez nároku na odměnu.

Aktivně se zapojilo 24 dobrovolníků. Každý z nich si vybral aktivitu, která mu nejlépe vyhovovala. Většina z nich chodila na návštěvy k obyvatelům CS. Někteří připravovali kulturní akce pro pobavení. Byl to například poslech hudby nejrůznějších žánrů nebo promítání filmů. Uskutečnilo se i několik jednorázových akcí, kdy dobrovolníci uklízeli v blízkém okolí CS a také se podíleli na propagaci jednotlivých akcí. Probíhala také pravidelná debatní setkání při čaji s pracovníky CS.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Bezpečnostní stojany na jízdní kola

Z několika setkání starosty a radních s občany města v minulých letech vyplynulo, že je potřeba zajistit odstavení jízdních kol občanů, kteří je využívají k dojíždění do centra města.

Z tohoto důvodu jsme v rámci programu prevence kriminality požádali o dotaci Ministerstvo vnitra ČR na šest uzamykatelných stojanů na jízdní kola. Tu jsme ve výši 49 000 Kč obdrželi. Celkové náklady na projekt činí 55 000 Kč. Předpokládaná realizace projektu bude na přelomu měsíců září a října.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Multifunkční hřiště Pšovka

Díky dotaci z programu prevence kriminality Ministerstva vnitra ČR jsme mohli zahájit opravy na bývalém dopravním hřišti v Mělníku Pšovce. Hřiště bylo v roce 2002 zcela zatopeno vodou a od té doby se nevyužívá. Svým umístěním a velikostí je velmi vhodné pro široké využití, a to nejen sportovní. Hřiště bude využíváno pro jízdu na kole, rozvíjení zručnosti (překážková dráha), jízdu na kolečkových bruslích, budou zde umístěny basketbalové koše a florbalové branky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Pátek 15.9.

V 10:50 na služebnu  MP  telefonicky  oznámil  muž  z  restaurace  MEX  v  ul.  

Českolipská, že byl napaden hostem. Hlídka MP se následně dostavila na   místo  určení, kde se zjistilo, že nejde o napadení hostem, ale o nedorozumění mezi majitelem restaurace a opravářem lednice. Opravář totiž neustále blokoval telefon a v restauraci nemohli zaznamenávat objednávky zákazníků. Po příjezdu hlídky opravář telefon položil. Dále zde došlo ke sporu o zaplacení faktury za opravu v  částce  cca 500,-Kč. Vše bylo za přítomnosti strážníků vyřešeno.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7