https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Krádeže v obchodech


Osmnáctileté ženě z Prahy sdělili dne šestého října letošního roku policisté z obvodního oddělení PČR Mělník podezření z trestného činu krádeže. Žena v době od října do prosince loňského roku ve čtyřech případech kradla zboží v prodejnách v severních Čechách, a to v Bílině a Teplicích a v jednom případě na Mělníku v prodejně textilu v ulici Bezručova. Předmětem jejího zájmu bylo různé zboží, počínaje potravinami a konče textilem. Za výše uvedenou dobu napáchala škodu ve výši cca 6 500,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do vozidla


V době od 6. října do 7. října 2009 poškodil neznámý pachatel výplň okna předních dveří u osobního vozidla Renault Espace, které bylo zaparkováno u krajnice komunikace I/16 v katastru obce Býkev a z vozu následně odcizil osm krabic se spojovacím materiálem. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 16 000,-Kč

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Návštěva ve školce 2


Dnešního dne dopoledne navštívili policisté z územního odboru PČR Mělník již podruhé za posledních čtrnáct dní mateřskou školku Motýlek na Mělníku, ulice Nemocniční. Stalo se to proto, že při první návštěvě se nemohli této akce zúčastnit všechny děti a vzhledem k jejich velkému zájmu je nechtěli učitelky a policisté o zajímavou ukázku ošidit.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Do výkonu trestu se mu nechtělo


Dne šestého října letošního roku kolem poledne zadrželi policisté z oddělení PČR Horní Počáply v Křivenicích při silniční kontrole osmadvacetiletého muže z Mělnicka, který nenastoupil výkon trestu odnětí svobody a byl na něj soudem vydán příkaz k dodání do výkonu trestu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volantem bez dokladů


Hlídka policistů z Horních Počapel kontrolovala dne 6. října 2009 kolem poledne u nového mostu na silnici I/16 motorové vozidlo Opel Kadett, které řídil dvacetiletý muž z Karlovarska. Jeho lustrací bylo zjištěno, že muž nevlastní žádné řidičské oprávnění.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nepoučitelný řidič


Dne 6. října 2009 po druhé hodině ranní kontrolovala hlídka mělnických policistů v ulici Pražská osobní automobil Hyundai Pony, který řídil osmačtyřicetiletý muž z Mělnicka. Jeho následnou lustrací bylo zjištěno, že je v registru veden jako neřidič s platnou blokací řidičského průkazu od konce září letošního roku, o čemž muž věděl a hlídce to na místě potvrdil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do novostavby


V době od 4. října do 5. října 2009 poškodil neznámý pachatel dveře novostavby v Klech – Krauzovně, vnikl dovnitř a odtud následně odcizil elektrické nářadí. Dále v domě poškodil elektroinstalaci a odcizil ze zdi vyvedené kabely. Jeho pozornosti neušlo další vybavení a nářadí, které si vzal také s sebou. Část odcizených věcí byla v rámci šetření nalezena nedaleko domu. Škoda , kterou pachatel způsobil byla majitelem vyčíslena na částku cca 43 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež notebooku


Zatím neznámý pachatel odcizil dne 5. října 2009 v odpoledních hodinách v budově školy v Neratovicích, ulice Masarykova z volně odloženého batohu notebook zn. HP Compaq CQ, čímž způsobil poškozenému škodu ve výši 13 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Šíření poplašné zprávy


Dne pátého října letošního roku kolem poledne muselo být přerušeno vyučování na odborném učilišti v Neratovicích, ulice Ke Spolaně. Došlo k tomu poté, co neznámý anonym telefonicky oznámil , že v areálu školského zařízení je umístěna bomba. Na místo okamžitě vyrazili policisté, kteří objekt zajistili a evakuovali cca 300 studentů a zaměstnance školy. Poté přišla ke slovu podrobná fyzická kontrola objektu, které se účastnili policisté a speciálně vycvičený služební pes. Kontrolou nebyl zjištěn na místě žádný nástražný výbušný systém a škola se mohla vrátit zpět do režimu běžného provozu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7