https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Krádež v obchodě


Třiadvacetiletý muž z Mělnicka využil dne 2. října 2009 kolem jedenácté hodiny chvilkové nepozornosti obsluhy prodejny v Neratovicích, ulice Kojetická a odcizil z odemčené prosklené skříňky iPod touch se sluchátky v hodnotě cca 10 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do vozidel


Neznámý pachatel poškodil v době od prvního do druhého října 2009 dveře a skleněnou výplň okna u motorového vozidla Jeep Cherokee, které bylo zaparkováno na Mělníku, ulice Veslařská a poté z vozidla odcizil navigaci. Svým jednáním způsobil poškozenému škodu v celkové výši 67 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Někteří řidiči jsou nepoučitelní


Koncem minulého týdne a během uplynulého víkendu zaměstnávali policisty z územního odboru PČR Mělník mimo jiné neukáznění řidiči. Jednalo se o jednotlivce, kteří nerespektovali nařízení soudů, správních orgánů, nebo literu zákona. Ve všech případech jim policisté po odhalení jejich deliktů sdělili podezření z trestných činů a ze svých skutků se budou zodpovídat u vyšší instance.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatí výživné


Sedmatřicetiletý muž z Mělnicka si od března letošního roku do současné doby řádně neplní vyživovací povinnost na své dvě děti, uloženou mu rozsudkem soudu. Tímto jednáním vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši 39 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do vozidel a autobusu


Neznámý pachatel se v době od druhé do šesté hodiny ranní dne 30. září 2009 vloupal do dvou osobních vozidel Mitsubishi a Renault a jednoho autobusu Karosa, které byly odstavené na parkovišti v Nových Ouholicích. Z vozidel následně odcizil elektroniku, doklady, finanční hotovost a další věci. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši cca 61 000,-Kč.
Případ šetří policisté z Lužce nad Vltavou jako podezření z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci. V rámci šetření by policisté přivítali pomoc spoluobčanů, kteří se mohli stát svědky popisované události, nebo mají nějaké informace k osobě možného pachatele skutku. Tyto mohou předat na nejbližší oddělení PČR nebo na linku 158.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Absence řidičského průkazu jim nevadila


Dne 1. října 2009 v ranních hodinách kontrolovala hlídka mělnických dopravních policistů v obci Červená Píska osobní vozidlo Ford Fiesta, které řídil pětapadesátiletý muž z Prahy – východ. Jeho lustrací bylo zjištěno, že nevlastní žádné řidičské oprávnění.
Téhož dne odpoledne kontrolovali policisté ze Mšena v katastru obce Nebužely osobní motorové vozidlo Peugeot 205, které řídil třiadvacetiletý muž z Mělnicka. I v jeho případě bylo zjištěno, že usedl za volant, i přesto, že nevlastní žádné řidičské oprávnění.
Ve večerních hodinách dne 1.října 2009 kontrolovali opět policisté z OOP Mšeno v katastru obce Janova Ves osobní motorové vozidlo Opel Vectra, jehož řidič nejprve na pokyn k zastavení daný policisty nereagoval a snažil se hlídce ujet. Po kratším pronásledování se vozidlo podařilo na druhý pokus zastavit a řidiče zkontrolovat. Jednalo se o devatenáctiletého muže z Mělnicka. Důvod jeho špatného svědomí vyšel najevo při lustraci. Policisté zjistili, že se jedná o neřidiče z důvodu pozbytí řidičského oprávnění a odborné způsobilosti pro porušení dopravních předpisů a dosažení dvanácti bodů v bodovém hodnocení.
Policisté všem těmto hříšníkům následně sdělili podezření z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pachatele loupeže policisté zadrželi


Dne 26. září 2009 kolem poledne vstoupil do prodejny potravin na jednom z mělnických sídlišť muž, který následně požádal obsluhu, aby mu prodala točené víno. Když se mu šestadvacetiletá prodavačka snažila vyhovět vytáhl pachatel nůž, kterým začal prodavačku ohrožovat a požadoval na ní vydání finanční hotovosti. Prodavačka mu sdělila, že mu peníze vydá , načež jí odvlekl k pokladně. Přitom se mu žena snažila vysmeknout, nato pachatel reagoval tak, že jí uchopil pevněji , povalil jí na zem a rukou jí uchopil pod krkem. Přitom jí způsobil nožem poranění v obličeji a otok na krku. Napadená žena nadále pachateli vzdorovala a to až do okamžiku, kdy do prodejny přišla další zákaznice. Poté pachatel z místa utekl. Při jeho skutku majetková škoda nevznikla. Napadená prodavačka byla ošetřena, k pracovní neschopnosti nedošlo.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté mezi nejmenšími


Dnešního dne navštívili policisté z územního odboru Policie ČR Mělník zhruba čtyřicítku dětí v mateřské školce Motýlek na Mělníku, ulice Nemocniční.

S dětmi následně strávili část jejich školního dne, kterou naplnili krátkou přednáškou, s tematikou zaměřenou především na bezpečnost dětí ve školce a při jejich mimoškolních aktivitách a poté následovala ukázka výstroje a výzbroje policejní pořádkové jednotky. Poté děti využili možnost si z blízka prohlédnout služební vozidlo Policie ČR.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do skladu modelářů


V době od 28. září do 29. září 2009 poškodil neznámý pachatel na budově v Neratovicích, ulice Kostelecká mříže na okně, následně okno samotné, poté vnikl dovnitř a zde odcizil 50 kg měděné páskoviny. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 7 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7