https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Pokus krádeže vozidla


Dne 24. září 2009 několik minut po páté hodině ranní vyrušila šestačtyřicetiletá žena v Libiši, ulice V pískách dvojici pachatelů, kteří po poškození zámků zavazadlového prostoru a předních dveří vnikli do osobního motorového vozidla Audi A3 a toto se po poškození spínací skříňky pravděpodobně pokusili odcizit. Poté co byli ženou vyrušeni, z místa činu utekli směrem k Neratovicím. Za nimi zůstala způsobená škoda ve výši 10 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež motocyklu


V době od 22. září do 23. září 2009 odcizil neznámý pachatel motocykl Suzuki GSX 550, který byl zaparkován na sídlišti Slovany, na Mělníku. Svým jednáním způsobil poškozenému škodu ve výši přesahující 11 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zanedbal povinnou výživu


Pětadvacetiletý muž z Mělnicka si v době od února 2008 do současné doby řádně neplnil vyživovací povinnost na svou dceru, která mu byla stanovena rozsudkem soudu ve výši 2 500,-Kč měsíčně. Tímto jednáním vznikl dluh na neuhrazeném výživném ve výši 35 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zmizely další slunečníky


Tentokrát neznámý pachatel dne 23. září 2009 v ranních hodinách odcizil dva slunečníky s logy pivovaru, které byly postavené před pohostinstvím v obci Chlumín. Svým jednáním způsobil poškozenému škodu ve výši 24 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do vozidla


Neznámý pachatel dne 23. září 2009 mezi třináctou a čtrnáctou hodinou poškodil na parkovišti u jezera Lhota zámek dveří u osobního vozidla VW Passat, vnikl do vozu a zde odcizil peněženku s platební kartou a dalšími věcmi, kterou zde zanechal majitel vozu. Pachatel svým činem způsobil celkovou škodu ve výši 14 500,-Kč, z čehož na odcizených věcech vznikla škoda 12 500,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Z vozidla zmizelo nářadí


V době od 22. září do 23. září 2009 poškodil neznámý pachatel zadní okno u motorového vozidla Peugeot Partner, které bylo odstavené na parkovišti v ulici Pražská na Mělníku. Následně vnikl dovnitř a zde odcizil nářadí a další věci, čímž způsobil poškozenému škodu v celkové výši přesahující 23 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do restaurace


V době od dvacátého do jednadvacátého září letošního roku vnikl neznámý pachatel na pozemek restaurace, na Mělníku, ulice Českolipská. Následně poškodil vstupní dveře objektu, vnikl dovnitř a zde odcizil reprosoustavu, tiskárnu a modem k internetu. Tímto skutkem způsobil poškozené firmě škodu ve výši 30 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplatil alimenty


Osmačtyřicetiletý muž z Prahy si v době od září 2007 do současné doby řádně neplnil vyživovací povinnost na své dva syny, žijící s matkou na území okresu Mělník. Jeho jednáním vznikl za dané období dluh na neuhrazeném výživném ve výši 250 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Spící zloděj


Dne 20. září 2009 byla vyslána mělnická policejní hlídka k hotelu v ulici Pražská, před kterým se měl nacházet ležící muž. Při příjezdu na místo bylo zjištěno, že se jedná o opilého dvaadvacetiletého cizího státního příslušníka, který se zdržuje u svého známého v nedalekém hotelu. Při kontrole jeho dokladů u něho policisté nalezli platební kartu jeho spolubydlícího. Později vyšlo najevo, že muž kartu svému známému odcizil společně s finanční hotovostí ve výši 18 000,-Kč , dne 19. září 2009 ve večerních hodinách s úmyslem peníze takříkajíc roztočit na slavnosti Mělnické Vinobraní. To se mu skoro povedlo, z odcizené částky mu zbylo něco málo přes 5 000,-Kč. Při zpáteční cestě již do hotelu nedošel a zmožen alkoholem usnul na volném prostranství nedaleko.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7