https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Zmizel transformátorový olej


V době od 17.9.2009 do 18.9.2009 odcizil v Podvlčí neznámý pachatel z transformátoru vysokého napětí 280 litrů transformátorového oleje. Následně došlo k poškození celého trafa. Poškozená energetická firma si vyčíslila škodu na 59 000,-Kč, z čehož 9 000,-Kč je škoda způsobená samotnou krádeží.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež ledvinky


Dne 17. září 2009 v odpoledních hodinách odcizil neznámý pachatel na Mělníku, ulice kpt. Jaroše bez použití násilí k uzavřeného, ale neuzamčeného vozidla Renault Kangoo ledvinku, která byla volně položená na sedadle spolujezdce. Uvnitř se v době skutku nacházela finanční hotovost, osobní doklady platební karty. Oznamovateli vznikla celková škoda ve výši přesahující 21 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vinobraní 2009


V době od 18. září do 20. září se konala na Mělníku slavnost Mělnické vinobraní, v jehož rámci proběhlo policejní bezpečnostní opatření zaměřené na zajištění veřejného pořádku a na bezpečnost silničního provozu během výše zmiňované akce.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nehodu v Obříství zavinil pravděpodobně mikrospánek


Dne 18. září 2009 došlo po třinácté hodině v Obříství, části Dušníky k dopravní nehodě mezi motorovým vozidlem Audi Q7, který řídila čtyřiačtyřicetiletá žena z Mělnicka a oplocením dvou rodinných domů.
K nehodě došlo tak, že řidička Audi jela s vozem po silnici II/101 přes Dušníky směrem k obci Chlumín. Na rovném úseku vozovky se náležitě nevěnovala řízení vozidla, následkem čehož přejel automobil do protisměru a následně mimo vozovku, kde postupně narazil do oplocení dvou rodinných domů.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Srážka motocyklu s traktorem v Liblicích


Dne 18. září 2009 došlo před osmou hodinou ranní na silnici I/16 v katastru obce Liblice k dopravní nehodě mezi motocyklem Yamaha YZF R6, který řídila pětadvacetiletá žena z Mělnicka a traktorem Case s přívěsem, který řídil pětatřicetiletý muž.
K dopravní nehodě došlo tak, že řidička motocyklu jela po výše uvedené komunikaci ve směru na Byšice. Na přímém úseku předjížděla kolonu jedoucích vozidel. Přitom přehlédla v koloně doleva odbočující traktor s přívěsem se zapnutým směrovým blikačem. Následně došlo ke střetu mezi motocyklem a levým předním kolem traktoru. Po střetu spadl motocykl na vozovku a poté sjel do silničního příkopu.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Vloupání do vozidla a krádež navigace


Dne sedmnáctého září 2009 ve mezi osmnáctou a devatenáctou hodinou došlo v Liběchově na náměstí Levého k vloupání do zaparkovaného osobního motorového vozidla Citroën C3, kterého se dopustil neznámý pachatel tím, že rozbil boční okénko u vozu a odcizil z něj notebook s brašnou a sako poškozeného. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 17 000,-Kč, na poškození vozu vznikla škoda ve výši 3 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Podvod


Policisté z oddělení hospodářské kriminality SKPV územního odboru Mělník dne 17. 9. 2009 obvinili z výše uvedeného trestného činu dvaatřicetiletého muže z Mělnicka. Muž začátkem roku 2007 uzavřel s úvěrovou společností smlouvu o poskytnutí úvěru ve výši 15 000,-Kč a zavázal se při tom k placení pravidelných měsíčních splátek po dobu 48 měsíců. Do dnešní doby však žádnou z nich neuhradil a jak vyšlo při vyšetřování najevo, již v době podpisu smlouvy věděl, že vzhledem ke svým dalším neplaceným závazkům je na něho uvalena exekuce a tuto skutečnost neuvedl a že nebude vzhledem k výši své měsíční mzdy schopen sjednané splátky hradit. Jeho jednáním vznikla úvěrové společnosti škoda ve výši 15 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do domu v Jelenicích


Dne 16. září 2009 v dopoledních hodinách vnikl neznámý pachatel na pozemek domu v Jelenicích. Zde poškodil skleněnou výplň okna, vnikl do domu a odtud odcizil dva kusy mobilních telefonů a finanční hotovost. Tímto skutkem způsobil poškozenému škodu ve výši 27 000,-Kč.
Jako podezření z trestných činů porušování domovní svobody a krádeže případ vyšetřují policisté z obvodního oddělení PČR Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež nafty z vozidla


V době od patnáctého do šestnáctého září 2009 poškodil neznámý pachatel oplocení areálu na Mělníku, ulice Dobrovského, vnikl dovnitř a zde odstranil víko nádrže nákladního automobilu MAN a z nádrže poté odčerpal motorovou naftu. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 15 000,-Kč.
Policisté z místního oddělení případ šetří jako podezření z trestného činu krádeže.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7