https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

13. ročník setkání příznivců sportovních a závodních vozů r.v. 1950 - 1980

Classic Sports Car Club Mělník pořádá tento víkend už 13. ročník veteranského setkání, nebo spíše setkání majitelů a příznivců sportovních a zavodních automobilů roků výroby 1950 - 1980, se sobotním rychlostím sprintem na čtvrt míle a nedělní výstavou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vzpomínka na zimu

Na pár dní v uplynulé zimě oblékl Mělník sněhové roucho

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Mělnická studna (aktualita)

Ve čtvrtek 28.2. uskutečnili potápěči z Montánní společnosti Praha historicky první ponor do mělnické studny pod náměstím Míru.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Mělník bude mít kompostárnu

MĚLNÍK (ČTK) - Mělnická radnice plánuje stavbu kompostárny na zpracování biologicky odbouratelného odpadu. Měla by stát vedle stávající čistírny odpadních vod, což by mělo i praktické využití. Město však chce, aby ho provoz kompostárny co nejméně finančně zatížil, plánuje proto kompost prodávat zemědělcům i maloodběratelům. Novinářům to dnes řekl vedoucí městského odboru životního prostředí Ctirad Mikeš.

Zpravodajství 2 komentáře | » číst dál

Kraj zaplatí odstranění následků znečištění vod

Rada Středočeského kraje na svém zasedání projednala a schválila žádost Města Mělník o poskytnutí finančních prostředků z havarijního fondu pro ochranu jakosti vod na úhradu nákladů vynaložených na odstranění následků havarijního znečistění povrchových vod v přístavu Mělník v celkové výši 300 088 korun.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Tak nám tu nemocnici neprodali ...

Soutěž na prodej mělnické nemocnice, kterou měla získat společnost MEDA, se vrací na začátek. Firma totiž ve stanoveném termínu nesložila požadovanou částku, řekl mluvčí Středočeského kraje Martin Kupka. O tom, kdy bude nové výběrové řízení na prodej či pronájem mělnického zařízení vypsáno, se podle něj rozhodne v pondělí.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opět se šlo na Nedvězí.

V sobotu 20. ledna se opět po roce vydali mělniční a neratovičtí turisté na pravidelný zimní přechod vrchu Nedvězí.

Zatímco oddíl z Neratovic zahájil přechod V Chudolazech a končil podle informací na Starém Berštejně, tak oddíl z Mělníka tentokrát zahájil v Dubé a pokračoval přes Dražejov, Nedvězí a Osinalice do Chudolaz, kde ve velmi pěkném prostředí zájezdního hostince U Červených Vrat svůj přechod zakončil.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál | 5 přílohy

Jak se žije maminkám s kočárky

V každodenním životě čekají na maminku s kočárkem nejrůznější nástrahy a překážky, které musí zdolávat. Mnohé z nich zůstávají nepřekonatelnou bariérou – rozbité či zcela chybějící chodníky, auta zaparkovaná na chodnících a na přechodech, bariérové vstupy na úřady, pošty, do bank, neuklizené psí exkrementy…

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pomozte najít pachatele!

Mělnická radnice vypsala padesátitisícovou odměnu tomu, jehož informace povedou policii k dopadení pachatele, jenž v sobotu 9. prosince znásilnil sedmnáctiletou dívku.

Zpravodajství 21 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7