https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

V novém roce řešili mělničtí policisté již devět dopravních nehod


   První nehoda letošního roku na sebe nenechala dlouho čekat. Necelé tři hodiny po půlnoci pětačtyřicetiletá řidička narazila v obci Neratovice do stromu. Při odbočování z hlavní na vedlejší silnici nepřizpůsobila rychlost povětrnostním podmínkám a na zasněžené neposypané komunikaci dostala smyk.  Vjela do příkopu, kde narazila do stromu. Na místo přivolaní policisté podrobili řidičku dechové zkoušce. Ta byla pozitivní. Žena nadýchala více než půl promile alkoholu. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Škoda na vozidle byla odhadnuta na 40 000,- Kč. Řidička se dopustila přestupku, který bude předán k vyřešení příslušnému správnímu orgánu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žena jedoucí v protisměru byla nemocná


Ve čtvrtek 5.11. v 10:53  hodin  prováděl  strážník Městské policie Mělník kpt. Petr Limprecht  kontrolní  činnost  v  ulici Pražská. Spatřil  vozidlo  Škoda  Felicia, které jelo zcela  v protisměru a ohrožovalo  ostatní  účastníky  silničního  provozu.  Následně došlo k  zastavení  tohoto  vozidla před křižovatkou s ulicí Macharova. Za pomoci služebního vozidla bylo vozidlo zablokováno, aby řidič nemohl pokračovat v jízdě. Dle následného sdělení procházejících občanů vozidlo jelo v protisměru již od křižovatky s ulicí Fibichova. Vůz řídila velmi rozrušená žena, její komunikace byla nejasná a zmatená, stěžovala si na bolest hlavy. Žena byla dezorientovaná a stále se snažila odjet, takže strážník musel auto zajistit a odebrat ženě klíčky od vozidla. Do příjezdu RZS jí poskytoval první pomoc. RZS pak odvezla ženu do nemocnice. Na místo se dostavila druhá hlídka MP, která zde usměrňovala dopravu.  Při dalším šetření byla zjištěno, že jde o mělnickou občanku. Podařilo se zkontaktovat její dceru, která si přijela pro automobil a byla informována o celé situaci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání


Mělničtí policisté ve spolupráci s policisty z Rokycan pátrají po šestnáctiletém Marku Havlovi, nar. 23.3.1999, trvale bytem Liběchov čp. 192, okr. Mělník.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Krádež mobilních telefonů objasněna


Velmi dobrou prací mělnických policistů se podařila objasnit krádež dvou mobilních telefonů, peněženky s platební kartou a osobními doklady. Dvacetiletý mladík odcizil tyto věci dne 11. října 2015 mezi půlnocí a jednou hodinnou ranní z kabelky, kterou měla její majitelka volně položenou na pultu v blízkosti tanečního parketu v jednom z mělnických barů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

První výsledky celostátních kontrol zakázaného prodeje alkoholu nezletilým


Mělničtí policisté se zapojili do celorepublikové akce kontrol zakázaného prodeje alkoholu nezletilým.

Od října do prosince 2015 po celém území České republiky probíhá celorepubliková akce kontrol zakázaného prodeje alkoholu nezletilým pod názvem ALKOHOL. První fáze se uskutečnila od 9. do 16. října.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Chraňte své věci při vánočních nákupech


V obchodech se začíná objevovat vánoční zboží a výzdoba a pomalu nastává čas nákupů vánočních dárků. Pro tyto nákupy je příznačný shon, nervozita a v neposlední řadě i více peněz v peněžence, než v jiném období roku. Tato doba láká mnohé zloděje, kteří se sjíždějí do míst většího soustředění osob a obratně využívají každou příležitost ke krádeži. Nejlépe se cítí v tlačenicích v obchodních domech, hromadných dopravních prostředcích apod. Kromě finančních prostředků kradou vše, co mohou dále zpeněžit např. (mobilní telefony, oděvní svršky), nebo mít z ukradené věci jiný prospěch např. (platební karty, osobní doklady apod.). Každá krádež věcí v předvánočním období je pro naprostou většinu lidí velmi nepříjemná a stresující. Mnohdy takto okradení lidé během okamžiku přijdou o většinu peněz na dárky.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda s těžkým zraněním


Dvacátého srpna letošního roku, po jednadvacáté hodině, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Lužec nad Vltavou k dopravní nehodě mezi nákladním automobilem DAF, který řídil šestatřicetiletý řidič a tahačem Volvo s návěsem – cisternou převážející motorovou naftu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Příliš rychlý řidič skončil v poli


Třicátého července letošního roku, krátce před dvacátou hodinou, došlo na silnici II. třídy, v katastru obce Chorušice, k dopravní nehodě mezi osobním motorovým vozidlem Renault Thalia, které řídil dvacetiletý mladík a pevnou překážkou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Nepozorná řidička způsobila dopravní nehodu


Devětadvacátého července letošního roku, kolem desáté hodiny, došlo na silnici I. třídy, v katastru obce Mělnické Vtelno, k dopravní nehodě mezi osobním motorovým vozidlem Kia Cee´d, které řídila třiatřicetiletá žena a nákladním automobilem Iveco.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

https://www.traditionrolex.com/7