https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Policista zachránil lidský život


Šestadvacátého března letošního roku, v dopoledních hodinách, spatřil policista Územního odboru Policie ČR Mělník por. Bc. Jiří Vild v mělnické ulici Vodárenská ležícího neznámého muže.  Na první pohled bylo patrné, že se osoba dusí. Policista neprodleně poskytl muži první pomoc, kterou navíc telefonicky konzultoval se Zdravotnickou záchrannou službou. Do příjezdu lékaře se policistovi podařilo udržet muže při vědomí. Jak se později podařilo zjistit, okolo ležícího, do příchodu našeho kolegy prošlo nevšímavě několik osob. Policista tak svým rozhodným jednáním zachránil muže před udušením.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Rozčílil se a odnesl to automobil


V uplynulých dnech sdělili policisté z Obvodního oddělení Lužec nad Vltavou devětapadesátiletému muži z Prahy podezření z trestného činu poškození cizí věci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Opilý chodec skončil na záchytce


Šestadvacátého července letošního roku, krátce před sedmnáctou hodinou, zasahovala hlídka neratovických policistů v obci Chlumín.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Jeden cyklista nedal přednost druhému


Dvaadvacátého července letošního roku, krátce před sedmnáctou hodinou, došlo na silnici III. třídy, v katastru obce Neratovice, k celkem nezvyklé dopravní nehodě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Policisté zajistili marihuanu při kontrole


Pětadvacátého března letošního roku, ve večerních hodinách, kontrolovali kriminalisté v Kralupech nad Vltavou, ulice Přemyslova, dvaadvacetiletého muže z Mělnicka. Detektivy na muži zaujal intenzivní odér, jim velmi známé omamné a psychotropní látky, který okolo sebe šířil.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Sérii vloupání ukončili policisté se strážníky


Od pětadvacátého června letošního roku řádil na Mělníku neznámý pachatel. Ve třech případech, poté co vnikl na pozemek rodinného domu a našel nějaký vhodný předmět, jako například kámen, kus zámkové dlažby nebo rýč, poškodil okno, popř. vstupní dveře a vnikl do nemovitosti.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zpronevěřil více jak čtyřicet tisíc


Devětadvacetiletý muž, zaměstnaný jako obchodní manažer firmy, obchodující se stavebním materiálem, sjednal na Mělníku, v polovině prosince 2014, s jednačtyřicetiletým zákazníkem obchod, týkající se dodávky a montáže garážových vrat. Od objednavatele osobně vyinkasoval zálohu ve výši 41 000,-Kč a dohodli se na termínu dodání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Začátek prázdnin některým řidičům příliš nevyšel


Za poslední tři dny přistihli policisté na silnicích našeho regionu několik nezodpovědných šoférů. Ani v době zvýšeného dohledu nad silničním provozem, souvisejícím se začátkem letních prázdnin, si někteří držitelé řidičských průkazů neodpustí sednout za volant poté, co požijí mnohdy větší množství alkoholu. O tomto nešvaru se popsalo již mnoho papíru, ale stále málo platné. Uvedení jedinci si neuvědomují, že svým přístupem ohrožují nejen sebe, ale i ostatní účastníky silničního provozu. A to i v případě, kdy jejich chování, končící mnohdy dopravní nehodou, naštěstí neskončí újmou na zdraví nebo na životě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Test odolnosti 2015 – vyhodnocení


Osmnáctého června letošního roku se na Kokořínsku uskutečnil pátý ročník extrémního vytrvalostního závodu určeného pro příslušníky pořádkových jednotek, Policie ČR a dalších složek Integrovaného záchranného systému, Test odolnosti 2015, o putovní pohár starosty města Mělník. Klání se nakonec zúčastnilo osmnáct pětičlenných družstev, z toho pět družstev žen.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7