https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Až pětileté vězení za prodej marihuany / Odcizené zboží nakonec prodejnu neopustilo / Za loupež vazba


Až pětileté vězení za prodej marihuany

   Čtvrtého května letošního roku sdělil policejní vyšetřovatel čtyřiadvacetiletému muži z Kralupska podezření z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Další obchody překazili dealerům kriminalisté


   Osmadvacátého dubna letošního roku provedli mělničtí detektivové domovní prohlídku v jednom z kralupských panelákových bytů. Jejich návštěva zde nebyla dílem náhody. Než zazvonili na zvonek, věděli, že odtud v době od začátku prosince 2014 do současnosti distribuovali jednadvacetiletý mladík společně s devatenáctiletou slečnou marihuanu. Šesti osobám za uvedené období prodali omamnou látku v šestašedesáti případech. Další droga skončila u dosud neustanovených zákazníků. Dealeři tak mezi koncové uživatele rozšířili zhruba 250 gramů marihuany. Při ceně cca 200,-Kč za gram získali svoji protiprávní činností asi 50 000,-Kč. Dalších necelých 62 gramů konopí vydala podezřelá před samotnou prohlídkou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Výroba drogy se muži nevyplatila


   Policejní vyšetřovatel zahájil, osmadvacátého dubna letošního roku, trestní stíhání devětatřicetiletého muže z Kralupska pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pro motorkáře musel letět vrtulník


   Čtyřiadvacátého dubna letošního roku, krátce po dvacáté hodině, došlo na silnici III. třídy, v katastru obce Tišice k havárii motocyklu Kawasaki ZX 750, který řídil jednatřicetiletý muž z Mělnicka.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Ládví není autobusák! (tisková zpráva občanské iniciativy)


V Praze dne 30. dubna 2015

   Obyvatelé Kobylis a Ďáblic se musí bránit nekoncepčnímu zvýšení meziměstské autobusové dopravy peticí. I přes hlasité protesty veřejnosti v roce 2014 uskutečnil Magistrát hl. m. Prahy záměr ROPIDu převést na Ládví v rámci integrace linky z Mělnicka a Neratovicka, končící dosud na Nádraží Holešovice. Pokus o zřízení autobusového terminálu na zastávce v centru rezidenční čtvrti proběhl již vloni, ale tehdy narazil na odpor koalice ODS, TOP 09 a Volba pro Prahu 8. Nynější reprezentace radnice městské části Praha 8 (ČSSD, ANO, Zelení a KSČM) naopak bez jakékoliv diskuze přesun středočeských autobusů umožnila. Vyvolala tím oprávněný pocit tamějších obyvatel, že radnice nehájí jejich zájmy. Důsledkem je petice občanské iniciativy Ládví není autobusák!, kterou za pouhé dva týdny podepsalo přes 3000 lidí.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Den bezpečné dopravy se vydařil

  Město Mělník v rámci Programu prevence kriminality pro rok 2015 ve spolupráci s dalšími partnery připravilo dne 25. dubna 2015 v areálu Centra prevence kriminality a dopravní výchovy III. ročník preventivně dopravní akce zaměřené na aktivní a pasivní prvky bezpečnosti v dopravě.

   Akci zahájil MVDr. Ctirad Mikeš, starosta města, a to pokřtěním nové interaktivní venkovní učebny a dopravně značkového kvízu. Při této příležitosti bylo za finanční podporu poděkováno firmě ŠKODA AUTO a.s. Mladá Boleslav, která umožnila vybudování této vzdělávací aktivity pro návštěvníky areálu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 4 přílohy

Pachatel loupeže byl zanedlouho dopaden, Tyran skončil za mřížemi


Pachatel loupeže byl zanedlouho dopaden

   Dva muži ve věku devětadvacet a třicet let procházeli čtyřiadvacátého dubna letošního roku, po jednadvacáté hodině, na Mělníku ulicí Nová. Přitom k nim přistoupil neznámý mladík, který mladšího z nich požádal o cigaretu. Když tázaný jeho žádosti vyhověl, se zlou se potázal. Mladík muži vytrhl z ruky krabičku kuřiva v hodnotě cca 100,- Kč a pak ho bezdůvodně udeřil dvakrát pěstí do obličeje. Po útoku se agresor zaměřil na staršího z chodců. Poškozeného vyzval k vydání stokorunové hotovosti. Přitom muže uchopil pod krkem a druhou rukou napřáhl k úderu pěstí. Napadený na nic nečekal a vydal útočníkovi 200,-Kč. Po incidentu z místa agresivní mládenec odešel.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nalezený mobil skončil nakonec rozebraný na díly, Pochybná známost se seniorům nevyplatila


Nalezený mobil skončil nakonec rozebraný na díly

   Třináctého září loňského roku, v odpoledních hodinách, navštívila čtrnáctiletá slečna mělnický hypermarket v ulici Vodárenská. Nebyla příliš opatrná a tak se stalo, že uvnitř zapomněla svůj iPhone 5 v hodnotě 7 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Ze železobetonového víka se stal projektil


   Mělničtí dopravní policisté vyšetřují v současné době dopravní nehodu, ke které došlo patnáctého dubna letošního roku, po sedmnácté hodině, na místní komunikaci, v katastru obce Spomyšl.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7