https://www.traditionrolex.com/7

 Přidat nový komentář | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Přidat nový komentář


Mělničtí policisté pátrají po pohřešovaném čtyřiadvacetiletém muži  z Mělnicka

Mladík byl dne  25. února 2017 převezen  a hospitalizován v mělnické nemocnici, neboť spolykal větší množství léků. Z nemocnice však následující den v 6:30 hodin utekl neznámo kam. Muž byl již v minulosti hospitalizován  v psychiatrické léčebně. Dá se předpokládat, že vzhledem ke svému zdravotnímu stavu, by se mohl pokusit o sebevraždu znovu.

Mělničtí policisté po něm okamžitě začali pátrat. Mobilní telefon u sebe nemá,  do místa trvalého pobytu se nevrátil. Prověřovaná místa a dosavadní pátrání je zatím bezúspěšné.

Pohřešovaný je asi 170-180 cm vysoké štíhlé postavy, má hnědočerné středně dlouhé  vlasy, hnědé oči., bradku. V době odchodu měl na sobě khaki kalhoty, černou mikinu s kapucí, tmavou bundu.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná osoba v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili policistům na tel. čísle 974 876 700. Volat můžete také na tísňovou linku 158.

Bližší informace k pohřešovanému  naleznete na: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=14320226170106

Pokud je uvedený odkaz neaktivní, byla již pohřešovaná osoba vypátrána. 

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí P ČR Mělník
P ČR Mělník

PřílohaVelikost
Havlíček.jpg48.05 KB


Zpravodajství 6 komentáře | » číst dál | 1 příloha

Odpovědět

Nemáte povolení posílat komentáře.

https://www.traditionrolex.com/7