https://www.traditionrolex.com/7

 Vinu chtěla svést na svého bývalého muže | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Vinu chtěla svést na svého bývalého muže



Osmačtyřicetiletá žena, z Mělnicka, podala, v dubnu 2012, cestou okresního státního zastupitelství, trestní oznámení, ve kterém vyslovila podezření, že její bývalý manžel zneužil její osobní údaje a v květnu 2010, při prezentační akci, podepsal jejím jménem, v obci Tišice, s obchodní společností dvě kupní smlouvy a jednu smlouvu o nájmu zboží. Dále pak v srpnu téhož roku, se stejnou firmou, podepsal v rámci prezentační akce, konající se mimo náš region, dvě smlouvy o nájmu věci. Smlouvy se týkaly zboží v celkové hodnotě cca 71 000,- Kč, které mělo být hrazeno v měsíčních splátkách, ale k tomu již nedošlo.

Mělničtí kriminalisté, kteří se oznámením zabývali, však zjistili na základě znaleckého posudku, že smlouvy byly sepsány oznamovatelkou, která ještě navíc jménem svého bývalého chotě sepsala dopis, určený obchodní společnosti, ve kterém se muž doznává k podpisu uvedených smluv.

V uplynulých dnech bylo zahájeno trestní stíhání ženy pro trestné činy, poškození cizích práv a podvodu, za které je v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na pět let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7