https://www.traditionrolex.com/7

 Tragická dopravní nehoda u Lužce nad Vltavou | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Tragická dopravní nehoda u Lužce nad Vltavou


Dne 13. června 2012, kolem druhé hodiny ranní, došlo v katastru obce Lužec nad Vltavou, na silnici III. třídy, k tragické dopravní nehodě mezi motocyklem Honda Magna VF 700, který řídil jednatřicetiletý muž, spolu s ním na motorce cestoval ještě pětadvacetiletý spolujezdec a světelným signalizačním zařízením, umístěným u železničního přejezdu.


K nehodě došlo tak, že řidič motocyklu jel se svým strojem po výše uvedené komunikaci ve směru od silnice I/16 na Horní Beřkovice. Při průjezdu pravotočivé zatáčky pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky, vyjel do protisměru a následně vlevo mimo komunikaci, minul železniční přejezd, přejel přes kolejový svršek a na druhé straně narazil do světelného signalizačního zařízení.


Při střetu řidič motocyklu utrpěl zranění neslučitelná se životem. Jeho spolujezdec byl zraněn lehce. Na motocyklu a zařízení Českých drah byla způsobena celková škoda ve výši cca 80 000,-Kč. Při vyšetřování dopravní nehody policisté zjistili, že motorkář řídil i přesto, že nebyl vlastníkem řidičského oprávnění skupiny „A“, motocykl nebyl řádně přihlášen do evidence motorových vozidel a nemá zákonné pojištění.


Nehodu nadále vyšetřují policisté z územního odboru Policie ČR Mělník.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7