https://www.traditionrolex.com/7

 možnost konání výstavy | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

možnost konání výstavy

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli zde někdo neví, kde jinde kromě KD by se dalo vystavovat. Maluji soukromě ale i přes to bych ráda uspořádala vlastní výstavu a pozvala Vás na ni.

Předem děkuji za Vaše odpovědi...

kontakt na: caslavova.j@seznam.cz

Kultura předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

7 Možnost výstavy


Pokud byste ještě měla zájem vystavovat na Mělníku, otevřeli jsme novou kavárnu s možností výstavovat.
Kavárna Marlen, Legionářů 84, Mělník
tel. 775 369 136

6 :-)


Ještě v Truskavně v tom penzionu (Roubenka). Tam se občas podobné výstavy malého rázu konají.

6.1 Teď jsi mi připoměl


..., že asi i na Kokoříně v té nové hospodě (Truhlárna?) . A kdysi Ondřej Suchý propagoval Šemánovice ( Nostalgická myš). Ono se dá sehnat lecos, když člověk ví, co chce a má nastavené mantinely.

5 u starého mostu


Nevím, jak je to dneska s fungováním tohoto podniku v Mělníku - Rybářích, hned u starého mostu, vím, že se dost objevuje na relitních serverech, že je celý objekt k pronájmu. Ale jsou tam prostory pro výstavy a objekt se mi moc líbí. Zkuste se poptat tam. Pokud je podnik normálně v provozu, mohli by výstavu uvítat...

 

5.1 Ono to tam vypadá


.... asi takto:

 

http://www.mpmelnik.cz/aktuality/422

 

Vystavovali by-ste tam?

5.1.2 dva roky...


podle datumu je ta zpráva už skoro dva roky stará...od té doby co já vím to již několikrát změnilo nájemce...takže v dnešní době to rozhodně vůbec nemusí být tak žhavé jak tu napsal Sokrates.

5.1.1 Hmmm...


tak díky za ujasnění situace ohledně tohoto objektu:( Moc dobrá reklama to není, škoda. Místo i interiér je to pěkný...ale talhle?

5.1.1.1 Ještě


... se dělají nejčastěji výstavy ve věži, nebo v regionálním muzeu, či masthausu radnice. Ale, například jedna moje známá malířka, nebo pan malíř Žemla vystavovali kdysi v KD v Lužci nad Vltavou a byla to velmi hezká výstava v útulném místě nedaleko Mělníka.

Malujete portréty, krajinky, nebo nemáte konkretní téma zaměření Eye-wink ? Jo, umět malovat obrazy, to je dar Smiling.

4 Ježci v kleci


Já bych chtěl zase vystavit své Ježky v kleci. Už jich mám 58, což za výstavu stojí... Cena ale za ně je vysoká, tak bych nerad o nějakého přišel. Jak tohle pohlídat?

4.2 Ježci by se skvěle


Ježci by se skvěle vyjímali ve vitrínách v kavárně Regionálního muzea. A budou tam v bezpečí Smiling. Pokud vím, za pronájem se nic neplatí, za vstupné nevybírá - do Kavárny se chodí z jiných důvodů a probíhající výstavy prostředí zpestřují.

4.1 Re: Ježci v kleci.


Nesmí se však zapomenout, že každý, kdo chce něco vystavovat, tak to pro něj není levná záležitost. To je právě ono. Pronájem prostor, zabezpečení výstavy, hlídač. Dovedu si představit vstupné na výstavu tohoto formátu maximálně 10 Kč a nejsem si jist, jaká by byla návštěvnost a zda by se vůbec zaplatily výdaje. Mě ježek v kleci oslovil, tak bych z nostalgických důvodů asi zašel. Jinak si myslím, že je spousta lidí mezi námi, co by mohli aspoň jeden sortiment vystavovat, ale je to o těch výdajích, zabezpečení a především zájmu, čili návratnosti investice.

4.1.1 Toho se právě bojím


Včerá jsem byl v Praze Dubči v teráriu a paní mi říkala, že když to takhle půjde dál, to to bude muset zabalit. A to je to Praha a předpokládalo by se, že se dveře nezastaví. Takže ježci v kleci asi moc velkou veřejnost neosloví. Spíš jak na tom vydělat bych chtěl ukázhat světu, že ježků v kleci je ještě hodně, něco málo lidi seznámil s historií apod. Právě ale ty náklady, jak píšeš, mnoho lidí odradí Sad

4.1.1.2 nápad


Rikitane, nedalo by se třeba nějak domluvit tam u vás ve školce a zkusit vystavit ježky tam?

4.1.1.2.1 Ježci v kleci


Ale tak určitě by se to dalo. Jde o to, zda bude o takovou výstavu zájem, když účast na různách akcích v jednotlivých mateřských školách je nízká a to jsou akce, kde vystupují děti rodičů (tím myslím všeobecný fenomén akcí v různých školských zařízeních)

4.1.1.2.1.1 Myslím


...,to asi takto: Blíží se advent, období vánoc, je to v sídlišti, kde žije plno dětí i dospěláků, znají vás tam, minimální náklady a celkem jedno, kdo přijde a třeba dá symbolickou pětku. Není co prodělat a ztratit, jen si musíte ohlídat exponáty Eye-wink. Jo, a hlavně to dát aspoň tady na vědomí, ať se o tom ví.

4.1.1.1 No..


..., 68 exponátů není moc, ale teď si představ, když někdo vystavuje třeba 450 exponátů a teď se to musí připravit. Třeba to obnáší použití zasklených panelů apod. Ne, sranda to nebude a už vůbec ne, když nemáš vlastní prostory. Jinak jsou ještě třeba možnosti vystavovat společně s někým jiným, kdo by měl takový sortiment, který by měl naději. Zatím. já teď musím od PC.

4.1.1.1.1 A to je zase problém.


Spousta lidí má například poštovní známky,odzanky, pohledy, leporera, pivní tácky atd. atd. Kdo to dnes ocení ? Tak maximálně ještě staré pohledy města a už je toho také moc mezi lidmi. Normální pohledy dojely na vznik internetu. Proč bych měl jít na výstavu pohledů, když si každé místo na světě mohu dnes dle libosti najít na webu Eye-wink.

Možná, kdyby někdo přišel se starými bankovkami..... a teď mě napadá, že se to tlačí do časopisu Historie ( a její sestry) Smiling. Tak snad jen, když umí opravdu někdo hezky malovat a je trochu známý. Je to oříšek.

3 Možná Želva. Ta je pro


Možná Želva. Ta je pro každou přínosnou věc.

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

3.1 želví doupě


(letošní plán výstav je již uzavřen. jinak se nebráníme ničemu, jen máme podmínku dost subjektivní: výtvarná díla se nám musí líbit Smiling )

Obrázek uživatele malý princ

2 Galerie ve věži


1 muzeum, radnice..


muzeum, radnice..


https://www.traditionrolex.com/7