https://www.traditionrolex.com/7

 Auto nebo život... | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Auto nebo život...

   Toto, co čtete je PR článek. Prezentace firmy na webu. Naší mělnické firmy Finance pro rodinu, s.r.o. Všechny poučky PR pro psaní propagačních článků říkají, a týká se to hlavně pojištění, že minimálně tři čtvrtiny článku nemají být jako o pojištění. Jinak to prý nikdo nebude číst. Nedalo mi to. Prostě to zkusím a budu psát o pojištění a uvidím, jak dopadnu. Stalo se to večer, nějak jsem přemýšlel nad předchozím dnem, co se nám dobře daří. Kde našim klientům šetříme peníze. A je to povinné ručení. Pojišťovny se předhánějí a nabídku máme velmi slušnou. A tak zlevňujeme nebo dodáváme rizika. Porovnáme cena/výkon a najdeme klientovi levnější pojištění za podobných podmínek nebo mu zlevníme pojištění stávající se zachováním výhod, které má. A musím se přiznat, že i já sám jsem „kovářova kobyla“, kdy moje vlastní maminka má roční povinné o 3000 Kč dražší, než by mohla mít. Znáte to. S rodiči je komunikace vždycky těžší. Ať je nám kolik chce a děláme cokoliv, stále jsme jen dětmi.  Předěláme ho v listopadu. Má výročí pojistky.

 
   Proč mne napadlo napsat tuto úvahu. Je to v nadpisu. „Auto nebo život…“. Když se kohokoliv zeptám, zda chce zlevnit povinné ručení nebo havarijní pojištění, nebo jaké rizika by si chtěl na svého plechového miláčka pojistit, 9 z 10 lidí se mnou zapřede hovor. Docela pohodové je cestovní pojištění, protože všichni víme, že do zahraničí nejet pojištěný, je fakt riziko a hlavně se to říká i v televizi a případů, kdy někdo lyžoval, rozbil se, letěla pro něj helikoptéra, byl špatně pojištěný a dodneška splácí, je také dost. Ještě pojištění majetku a domácnosti je vcelku vděčné téma. Kde občas narážím je životní pojištění. Dozvím se například, že klient platí přece 1000 Kč měsíčně, tak je pojištěn, a proč to řešit. Někdy při bližším zkoumání zjistím, že z toho 900 Kč si spoří na stáří a za 100 Kč je pojištěn. A za 100 Kč měsíčně toho na ochranu rodiny, jako celku, moc nepojistíte, aby to k něčemu vypadalo, rozumějte, chránilo rodinu.
 
   „Život nebo auto…“ je správné pořadí. Když nebudete mít řádně pojištěný svůj život a své výdělky, pokud budete nemocní, po těžkém úrazu apod., nebudete moci splácet své úvěry na bydlení a své závazky, obživu atd. Nebudete mít svoje bydlení a auto už vůbec ne.
 
   Cílem mého článku není moralizovat. Vím, že téma pojištění, je vcelku nevděčné a dokud se nic nestane, jsou to „vyhozený prachy“. Bohužel, následků těch „vyhozených prachů“ už jsem dost viděl. Vím i to, že peníze každý z nás vydělává těžce a volí, za co je utratí. A jelikož jsem si (naše společnost) tento prostor zaplatil, hledal jsem z mého pohledu užitečné téma. Rozhodně ani neříkám, že by se mi nelíbilo povinné ručení. Naopak, jsem velmi rád, že máme spokojené zákazníky.
 
   Budu potěšený, pokud využijete naši společnost Finance pro rodinu, s.r.o., udělá mi radost, byť to nebudu vědět, že jste kontaktovali své finanční poradce, kterým důvěřujete, nebo jsem jen dal námět k zamyšlení.
   Ať se nám všem daří a přeji příjemný, pohodový den.
 
Václav Hrbek, jednatel
PřílohaVelikost
logo_FinanceProRodinu.jpg6.39 KB


Sponzorované články

https://www.traditionrolex.com/7