https://www.traditionrolex.com/7

 Nákup u Goldšmída | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nákup u Goldšmída

Dnes mám asi fakt smůlu nebo já nevím co. Po nákupu masa v řeznictví Goldšmíd, jsem doma zjistila, že onen kus smrdí výkaly - bohužel účtenky si neberu, letělo to do koše.K večeři jsem slíbila dceři párky - po rozkrojení se objevilo cosi mazlavého a smradlavého - viz foto. Zbytek nákupu pokoušet nebudu a poletí do koše rovnou.

Bohužel mám u tohoto řezníka pernamentní smůlu.

PřílohaVelikost
IMAG0404.jpg681.44 KB
Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Goldšmíd


Goldšmíd 
A to bejval ňákej echt gold! Žádnej fin, ale fajf, to vím od Růženy z prasečáku!

 

1 No tak to je hustý...a to


No tak to je hustý...a to jsem si myslela i z doslechu, že Goldšmír je jedno z nej řeznictví....Ono si asi moc člověk nevybere.Jdu si pro špekáčky do Matinky,( chtěla jsem vyloženě jejich) paní rozděla nějaký vakuovaný,....no to si je člověk může koupit rovnou v makru:-)

1.1 Špekáčky od Matinky - řeznictví Kosina


Uzenina se zpravidla distribujuje a skladuje nikoliv volně, bez obalu, ale ve vacích, které jsou napuštěny innertním plynem, zamezujícím množení mikroorganismů a zajišťující standardní kvalitu po dobu, kterou delklaruje výrobce na etiketě, kterou musí být obal opatřen. Toto je zavedený standard, který je kontrolován správními orgány.

1.1.1 Oh děkuji za učebnicový


Oh děkuji za učebnicový komentář, to jsem opravdu netušila.

1.1.1.1 ááá koukám že se asi


ááá koukám že se asi někdo z prodejny chce obhájit, Také jsem si tam předčasem koil kotletu i s panenkou a bohužel 4 kg a dovezl jsem to domu a že to opláchnu a smrad jako když roztrhne tchoře. tak jsem se naštval a letím zpět a zavřeno. hmm tak si říkám že my zítra řeknou to jsem si nechal kdo ví kde ležet a tet to svádíte na nás. tak jsem to poslal do popelnica a z grilování bylo kulový.  Tak snad ty prodavačky to musejí cítit když to prodávají. už tam nevkročííím. tečka

1.1.1.1.1 jo !! ja už taky ne,


jo !! ja už taky ne, tečka Laughing out loud


https://www.traditionrolex.com/7