https://www.traditionrolex.com/7

 Za porušení zákazu bude následovat trest | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Za porušení zákazu bude následovat trest


    Prvního srpna letošního roku, po třiadvacáté hodině, kontrolovala v Kralupech nad Vltavou, policejní hlídka z oddělení ve Vojkovicích motorové vozidlo Ford Transit, které řídil třiačtyřicetiletý cizinec. Při kontrole byla provedena lustrace osoby a na jejím základě policisté zjistili, že muž řídil vozidlo i přesto, že má v současné době vysloveny správními orgány dva zákazy řízení motorových vozidel, o kterých věděl.
    O den později, kontrolovala v Kralupech nad Vltavou, ulice V Růžovém údolí, hlídka dopravních policistů devětadvacetiletého řidiče osobního motorového vozidla Škoda Felicia. Na výzvu nepředložil doklady potřebné k řízení automobilu a policistům několikrát uvedl rozdílné údaje o své totožnosti. Poté následoval hlídku na policejní služebnu, kde byla totožnost bezpečně ověřena a dále policisté zjistili, že muž usedl za volant v době, kdy má uložen platný zákaz řízení motorových vozidel a to až do poloviny října 2013.
   Oběma provinilcům byly předány záznamy o sdělení podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je nadále vedeno n svobodě.
 
Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7