https://www.traditionrolex.com/7

 „Řídím – piju nealko pivo“ | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

„Řídím – piju nealko pivo“



Dnešního dne, v dopoledních hodinách, proběhla v katastru obce Chudolazy, na silnici č. I/9 mezi Mělníkem a Českou Lípou preventivní akce, na které v rámci celorepublikového projektu spolupracuje Policie ČR a Český Svaz Pivovarů a Sladoven (ČSPS). Akce je zaměřena zejména na řidiče motorových vozidel, mezi kterými propaguje výhody pití nealkoholického piva před jízdou.

V rámci projektu policejní hlídky kontrolují řidiče, provádějí u motoristů orientační dechové zkoušky na alkohol, a v případě, že není zjištěno požití alkoholických nápojů před jízdou, odmění hosteska ČSPS šoféra nealkoholickým pivem a jednorázovým alko-testerem.

Z Chudolaz si uvedené „dárky“ odvezli všichni řidiči. Tato a jí podobné akce mají za cíl snížit počet motoristů, kteří se před jízdou posilní alkoholem a mohou se tak stát nebezpečnými pro ostatní účastníky silničního provozu.



Zpravodajství

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Honzique

1 Nelkoholicke pivo


V nealkoholickem pivu je ale takove male mnozstvi alkoholu. V tomto kontextu by me spise od Policie ČR a Českého svazu pivovarů a sladoven zajimalo, kolik jich mohu pred jizdou vypit, aby se nerozhoukala meridla a ja prosel kontrolou bez ztraty kyticky...kdyz uz ho teda propaguji...


https://www.traditionrolex.com/7