https://www.traditionrolex.com/7

 Projekt „The Best of Pink Floyd“ bude mít premiéru na Mělnickém vinobraní | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Projekt „The Best of Pink Floyd“ bude mít premiéru na Mělnickém vinobraní


Hudební těleso kolem Filipa Benešovského již mnohokrát předvedlo divákům v České republice jedinečnou show skupiny Pink Floyd„The Wall“. Poslední a prozatím největší představení se uskutečnilo v roce 2009 ve vyprodané pražské O2 areně za účasti exkluzivních hostů, jako jsou Michal Malátný, Jan Neckář, Zdeněk Kluka a Roman Dragoun, Radim Hladík nebo syn Rogera Waterse - Harry.

Od první inscenace české Zdi v roce 2002 však došlo i na realizaci dalších skladeb této britské legendy a také k nastudování jednoho z nejzásadnějších rockových  alb historie – „Dark Side of the Moon“. Díky tomuto nápadu bratrů Tomáše a Michala Kašparů v podstatě ve stejném muzikantském složení jako „The Wall“ spatřil „Dark Side“ po česku světlo světa v listopadu roku 2006 v Roudnici nad Labem. Další veleúspěšné reprízy diváci sledovali v Plzni, Žatci, Litoměřicích a Opavě. Letos v březnu se dočkala i Bílina, kde se na Zimním stadionu konalo doposud největší provedení tohoto velkolepého projektu.



Nyní se chystá tým kolem Benešovského k premiérovému uvedení speciálního programu „The Best of Pink Floyd“, a to 22. září v rámci Mělnického vinobraní. Jako exkluzivní hosté se představí frontman populární skupiny Chinaski, Michal Malátný a Jan Neckář, šéf dnes již legendární kapely Bacily. Publikum se může těšit na největší hity Pink Floyd v provedení na světové úrovni. Nebudou chybět ani nově nastudované skladby, které příznivci projektů Filipa Benešovského a bratrů Kašparů v jejich podání uslyší poprvé naživo.

Show je opatřena kvadrofonním zvukem, který rotuje hledištěm. Nebudou však chybět ani české titulky, filmové střihy, mnoho rekvizit a také drobné herecké výstupy. Jedná se tedy o naprosto jedinečný a neopakovatelný audiovizuální zážitek, jehož příprava si vyžádala celé měsíce.

Více informací na oficiálním webu projektu: www.thewall2009.cz .

  



Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 super


Tak to už se těším!! Smiling)

1 Doporučuji!


Doporučuji všem, nejen fanouškům Pink Floyd. V programu letošního vinobraní pro mě jednoznačně vyčnívající uskupení výborných muzikantů. "The Wall 2009" byla pěkná podívaná a věřím, že tahle mělnická premiéra nezůstane pozadu.


https://www.traditionrolex.com/7