https://www.traditionrolex.com/7

 A kytara je na světě! | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

A kytara je na světě!



Dne 22. září 2012, po dvacáté hodině, v rámci vystoupení na hlavní scéně „Mělnického Vinobraní 2012“ přišel jeden z účinkujících o svou kytaru zn. Rickenbacker, v hodnotě 35 000,-Kč. Volně odložený nástroj odcizila neznámá osoba. Poškozený umělec následně za informace o kytaře nabídl finanční odměnu. Zanedlouho poté se manažerovi skupiny ozval muž, který chtěl za odměnu uvedený instrument předat, na předem domluveném místě v Praze.

Při předání, které proběhlo 24. září 2012, již asistovali mělničtí kriminalisté, kteří na místě zadrželi dva muže ve věku padesát a dvaašedesát let z Prahy. Jak se později ukázalo, starší z nich byl pachatelem krádeže a mladšího muže, jenž o původu nástroje neměl tušení, chtěl použít pouze při předání. Kytara skončila v rukou policistů a ti jí následně předají zpět do rukou majitele.

Ještě téhož dne si dvaašedesátiletý muž převzal na mělnickém policejním oddělení sdělení podezření z trestného činu krádeže, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 jojo


Vážně osel ten člověk, dost dobře nechápu, jak si to mohl troufnout, když plno lidí tam fotilo a natáčelo, dalo se dost dobře očekávat, že na něj brzy přijdou... No dobře mu tak, akorát tu dělá ostudu:-(

1 Vykoupat v kašně


A za újmu na jménu města Mělníka ještě vykoupat v kašně. Přimlouvám se o zařazení do programu Vinobraní 2013.


https://www.traditionrolex.com/7