https://www.traditionrolex.com/7

 Dopravní nehoda u Záryb si vyžádala zranění | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dopravní nehoda u Záryb si vyžádala zranění


 

     Dne 10. října 2012, po osmnácté hodině, došlo na silnici II. třídy, v katastru obce Záryby k dopravní nehodě mezi osobními vozidly Škoda Fabia, které řídil osmnáctiletý mladík z Mělnicka. Spolu s ním byli ve vozidle další dva spolujezdci. Osobním vozidlem Mercedes 190, které řídil dvaadvacetiletý muž. Spolu s ním ve voze cestovala jednadvacetiletá žena a osobním vozidlem Seat Leon, který řídila třiadvacetiletá řidička.
     K dopravní nehodě došlo tak, že řidič fabie jel se svým vozem po uvedené komunikaci ve směru od Kostelce nad Labem k obci Brandýs nad Labem. Na rovném úseku se pravděpodobně řádně nevěnoval řízení vozu a nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky. Přitom přehlédl před ním jedoucí automobil Mercedes, jehož řidič zastavoval za vozidlem, které chtělo odbočit vlevo z hlavní komunikace, směrem na Záryby. Na tuto situaci zareagoval řidič fabie prudkým bržděním. Bylo však pozdě a následoval střet mezi přední částí vozu Škoda a zadní částí Mercedesu. Po střetu byl Mercedes odhozen do protisměru, kde se střetl s protijedoucím leonem. Seat po nárazu pokračoval ve svém směru, vyjel mimo komunikaci a zde se převrátil na střechu. Mercedes se po kontaktu se Seatem opět vrátil na svou stranu komunikace a zde se znovu srazil s fabií.
   Při nehodě utrpěly spolujedoucí z Mercedesu a řidička Seatu lehká zranění, která jim byla na místě ošetřena. Škoda způsobená na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku 320 000,- Kč. Policisté provedli na místě u všech účastníků orientační dechové zkoušky na alkohol, s negativním výsledkem.
    Dopravní nehodu nadále šetří mělničtí dopravní policisté.
 
Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7