https://www.traditionrolex.com/7

 Jedním z pachatelů byl mladistvý | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Jedním z pachatelů byl mladistvý



V září letošního roku stíhali mělničtí policisté osmnáctiletého mladíka, který se dopustil majetkové trestné činnosti. Podezřelý se vloupal do rodinného domu na Mělníku. Při vyšetřování však vyšly najevo i jeho další nezákonné skutky.

Muž se doznal k tomu, že se na konci června, letošního roku, vloupal s dalším spolupachatelem do budovy Obecního úřadu v Dolních Beřkovicích a dále neoprávněně vnikli i do místního restauračního zařízení. Jak bylo následně policisty zjištěno, komplicem podezřelého byl šestnáctiletý mladík z Mělnicka. Oba dva svým jednáním způsobili škodu zhruba 25 000,-Kč. Částečně na poškození objektů a dílem na odcizených věcech. Z budovy úřadu si sice nic neodnesli, zato z pohostinství již odešli s cigaretami, cukrovinkami a dalším zbožím.

Mladistvý si dne 11. října 2012 převzal za přítomnosti právního zástupce na Obvodním oddělení Policie ČR Horní Počaply sdělení podezření z provinění krádeže a poškození cizí věci, za které lze vzhledem k jeho věku uložit trest odnětí svobody maximálně na jeden rok. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7