https://www.traditionrolex.com/7

 Dámská návštěva se muži prodražila | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dámská návštěva se muži prodražila


 

     Dne 20. října 2012, v odpoledních hodinách, pozval osmašedesátiletý muž do svého bytu v Kralupech nad Vltavou neznámou ženu na návštěvu. O dva dny později přišla seniorovi SMS zpráva, ve které banka oznámila, že byl učiněn výběr z jeho konta, a to ve výši 17 000,-Kč. Datum výběru se shodovalo s dobou, kdy u muže byla na návštěvě uvedená žena. S tímto zjištěním se poškozený obrátil na policisty.
     Kralupští policisté ve spolupráci s kriminalisty zanedlouho zjistili, že návštěvnicí byla pětadvacetiletá žena z Mělnicka. Podezřelá v bytě poškozeného využila jeho chvilkové nepozornosti, z volně položené peněženky vzala muži platební kartu, poté se na chvíli z bytu vzdálila, provedla výběr peněz a při návratu nic netušícímu seniorovi vrátila kartu zpět.
     Policejní inspektor sdělil dne 24. října 2012 ženě podezření z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za které je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7