https://www.traditionrolex.com/7

 Dealeři skončili v rukou kriminalistů | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dealeři skončili v rukou kriminalistů


 

     Mělnický policejní vyšetřovatel zahájil dne 31. října 2012 trestní stíhání čtyřiačtyřicetiletého muže z našeho regionu, který v době od začátku srpna letošního roku až do svého zadržení distribuoval za úplatu různým osobám, a to zejména na Mělníku, psychotropní látku metamfetamin (pervitin). Kriminalisté při vyšetřování případu zjistili, že si svými obchody přivydělal zhruba několik tisíc korun.
     Vzhledem k tomu, že v posledních třech letech soud muže za obdobný skutek již pravomocně odsoudil, byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu, nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do deseti let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.
 
    Stejná trestní sazba teď hrozí i dalšímu dealerovi, který skončil v uplynulých dnech v rukou detektivů. Jedná se o čtyřiatřicetiletého muže z Mělnicka, který uvedenou drogu distribuoval v době od začátku roku 2012. Jeho odbytištěm byl opět Mělník a ani on na svých obchodech příliš nezbohatl.
     Obviněný si převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro stejný zvláště závažný zločin dne 1. listopadu 2012 a ještě téhož dne byl na základě rozhodnutí soudu eskortován do vazební věznice. 
 
Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7