https://www.traditionrolex.com/7

 Jak získat více peněz prodejem majetku města Mělník | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Jak získat více peněz prodejem majetku města Mělník

Pokaždé, když město Mělník prodává majetek, mám pocit, jako by se někdo snažil prodej spíše utajit a přihrát kšeft známému. Přitom v zájmu občanů Mělníka je, aby město získalo do rozpočtu co nejvíce peněz.

Když prodává majetek firma, soukromník nebo občan, zveřejní o prodávané nemovitosti co nejvíce informací. Nejlépe několik fotografií, popis atd. Cílem je, aby nabídka nebo inzerát oslovila co nejvíce kupujících a mohlo být dosaženo té nejlepší prodejní ceny.

V našem městě Mělníku je to jinak. Ještě nikdy jsem si nevšiml, že by úřednice, která za prezentaci předmětu prodeje odpovídá, zveřejnila fotku nemovitosti, plánek, nebo mapový snímek s vyznačením prodávaných pozemků. Jasně, s trochou námahy se dá řada údajů dohledat, ale nedalo by přece tolik práce přidat alespoň fotku a pár slov..

Nebo je to záměr..?

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Mesto pro byznys 2012


Rekl bych ze pristup nasi radnice je pomerne dobre ohodnocen zde, zejmena tabulka cislo 7...

http://www.mestoprobyznys.cz/download/2012/VYSLEDKY/Vysledky_Stredocesky%20kraj.pdf

2.1 :-/


Velmi vypovídající. Partička na radnici nemá čas na rozvíjení podnikatelského prostředí. Musí vymýšlet jak zašít co nejvíc městského majetku a produkovat kšeftíky pro kamarády...

1 Nechápu


Pokud něco takového víte, jmenujte konkrétní případ, konkrétní jméno úřednice atd. atd.  To je jako na těch předvolebních plakátech TOP09.... "středočeský kraj je rozkrádán" . Tak proč nepodám trestní oznámení a nenapíšu o co konkrétně jde???

Informace o ničem.

1.1 Byl to jen tip, jak by město mohlo výhodněji prodávat..


neznám jméno konkrétní úřednice nebo úředníka, ani netvrdím, že je majetek rozkrádán. Jen si občas přečtu vývěsku, že např. město připravuje prodej pozemků u Baraby nebo nějakého domu.. a říkám si, že i ta nejhorší realitka to umí odprezentovat lépe. Není to o trestním oznámení, jen zamyšlení nevýznamného občana Mělníka, nad kterým se možná někdo kompetentní zamyslí. A pár jednotlivců mě za to možná morálně odsoudí Eye-wink


https://www.traditionrolex.com/7