https://www.traditionrolex.com/7

 Za týrání manželky se dočkal trestu | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Za týrání manželky se dočkal trestu



Osmatřicetiletý muž fyzicky a slovně napadal svoji o pět let mladší manželku. Ženě ve společné domácnosti na Mělníku, kterou obývají společně s dvěma potomky, nadával a vyhrožoval jí smrtí. S výhrůžkami nepřestal ani před policejní hlídkou, která v domě prováděla zákrok.

Dne 17. listopadu 2012 byl zajištěn a umístěn do policejní cely. Následovalo sdělení podezření z trestného činu týrání osoby žijící ve společném obydlí, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na čtyři léta. Případ byl zpracován ve zkráceném přípravném řízení a násilník skončil dne 19. listopadu 2012 před soudem. Zde si převzal trestní příkaz a byl propuštěn na svobodu. Policisté v souvislosti s případem využili svého zákonného práva a vykázali muže na deset dní ze společné domácnosti.



Zpravodajství

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele elkos

1 10 dnu


Gita

ja bejt týrana tak to neohlasim protoze taková žena je na tom tak spatne se svým sebevedomim i penezmi ze za tech 10 dni nez by se milej zlatej tyran vratil ,bych se nestihla dat dohromady ....spis bych cekala od neho nasledne ublizeni s nasledkem smrti.

Myslim ze by se meli ihned zavrit do vazby nez jej odsoudi 10 dnu to je k smíchu.


https://www.traditionrolex.com/7