https://www.traditionrolex.com/7

 Nehoda měla tragické následky | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nehoda měla tragické následky


 

     Dne 28. listopadu 2012, krátce po šesté hodině ranní, došlo na silnici II. třídy nedaleko Kostelce nad Labem k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Škoda Octavia, které řídila čtyřiadvacetiletá žena a osobním motorovým vozidlem Opel Vectra. Za volantem tohoto vozu seděla v době střetu jednačtyřicetiletá řidička. Spolu s ní ve voze cestovaly ještě dvě ženy ve věku jednapadesát a čtyřiapadesát let.
      Řidička škodovky jela se svým vozem po uvedené komunikaci ve směru od Kostelce nad Labem k Brandýsu nad Labem. Na rovném úseku vozovky pravděpodobně špatně odhadla vzdálenost od pravého kraje silnice, vjela částečně do pravého příkopu, a když se pokusila opět plynule vyjet, ztratila kontrolu nad vozem. Přejela do protisměru, kde se následně střetla s protijedoucím opelem. Po nárazu byl Opel odhozen mimo komunikaci. Octavie zůstala stát napříč vozovkou.
     Při dopravní nehodě utrpěla řidička vozidla Opel a její jednapadesátileté spolucestující zranění, která byla předběžně kvalifikována jako těžká. Čtyřiapadesátiletá žena bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem. Na vozidlech byla způsobená škoda odhadnutá na částku cca 200 000,-Kč. Dopravní policisté na místě u řidičky škodovky, která vyvázla z nehody bez zranění, provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která skončila s negativním výsledkem. Komunikace byla po dobu vyšetřování nehody úplně uzavřena.
      Nehodu nadále vyšetřují policisté z územního odboru Policie ČR Mělník.
 
Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k


Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7