https://www.traditionrolex.com/7

 Automaty v centru Mělníka údajně končí | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Automaty v centru Mělníka údajně končí

Podle článku na Mělnickém deníku končí automaty v historickém centru Mělníka a v nejbližším okolí. Je to správná věc, ačkoliv se nám snaží trochu vnutit jejich potřebu tím, že nebudou peníze na sport.

Ať nás radnice, sportovní organizace a hlavně ti zloději, kteří ty bedny provozují nevydírají. Ať radnice peníze na sport najde jinde. Třeba při zadávání městských zakázek. Ať se firma, která získá městkou zakázku podílí na sponzoringu mělnických sportovních organizací.

Ostatní předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

6 Zasedání zastupitelstva


13. prosince proběhlo zasedání zastupitelstva. Nevíte někdo, jak to dopadlo? Přenos nebyl a stále není na webu města ani usnesení k danému zastupitelstvu. Vzhledem k těmto "tajnostem" čekám, že nakonce ty hrací bedny ve městě nadále zůstanou. Ale rád bych se mýlil.

Obrázek uživatele steny

5 zákaz


zrušil bych automaty, sázkové kanceláře, bary, hospody a nařídil zákaz vycházení, pak tady budete všichni spokojený!

4 Čekám na mínusy ale


Čekám na mínusy ale jděte se do těch heren někdy podívat. Ta verbeš co chodí do nonstopu na Podolí bude prostě chodit do jiné nalévárny i bez beden. A ti hráči co chodí do Domina nebo Magicu si prostě sednou do auta a pojedou za hranice města. 

 

Jsou gambleři kteří tam protočí každý den pár korun které někde najdou. Když nebudou herny tady, budou v Klých, Mšeně, Hoříně nebo kdekoliv jinde kam dojdou nebo dojedou. 

A jsou hráči teří to neřeši. Sednou do své oooo káry, vezmou si pár desítek tisíc a jdou si jednou týdně zahrát. Když nebudou moci do Domina nebo Magicu což jsou herny které mají nějakou úroveň, pojedou prostě do Prahy. Opilých UK a jiných neubude, jen budou jinde. Ale čehu ubude, to jsou peníze ve sportu který již teď má skoro nic. 

 

V Legionářů: http://www.magicplanet.cz/ Pití ke hře zdarma, velká sít kasín. 

 Slušná herna, pouze VLT. Na vchodě není světelná reklama. Obsluha kontroluje věk. Navštěvují jí hlavně profesionální hráči, pokud se to tak dá nazvat. 

 

 

 

 

 Další pohodová herna. Nápoje ke hře zdarma. Kontrola věku. 

 

 

 

 

 

 Také nonstop. Spíše bar než herna. Kontrola věku je díky blízké škole opravdu přísná. 

 

 

 

 

 No a do tohoto podniku a do všech dalších snad ani slušný člověk nevleze. Jak to zde vypadá, kdo sem chodí a co se tu děje se neopovažuji ani popisovat. 

 

 Kašlete na předsudky. Vemte si 500Kč které někdo dá v klidu za Sportku a jděte si někam sednout. Možná odejdete s 1000kč a nebo s nulou. Ale zjistíte že to není jen černobílé. 

Čekám na mínusy. 

Obrázek uživatele dawer

4.2 To


snad není možný. Magnete, Magnete, zase jste zabodoval. Do mínusu:) To je síla tento Váš názor.

4.1 Vřele


Vřele souhlasím,

hráč zůstane hráčem a určité množství peněz se prostě a jednoduše jen přesune někam jinam... Tak proč by peníze neměly zůstat na Mělníku?

V hernách nějaký čas pracuji a můj názor je, že čistokrevní hráči jsou zvláštní národ, jenž je bezproblémový. Problémem jsou jiní "lidé".

Zakažme tedy i všechny nalévarny, z kterých proudí davy opilých, kteří dělají "bordel" ve svém stavu opojení.

Zakažme kurzové sázky.

Zakažme, dle mého soudu stonásobně amorálnější,  firmy typu beck. Ti trnem v oku nikomu nejsou?

Nehledě na to, že dost lidí přijde o práci. Suma sumárum každý nonstop živí 3-4 (obsluha) + 1 (majitel) lidí, tím pádem je ovlivněno 4-5 rodin. Zavřít deset heren tedy znamená, že 40 lidí přijde o práci + dalších 80 je tím ovlivněno.

Asi by se to chtělo naučit opravdu nevidět vše monochromaticky, svět se musí vidět komplexně, ve všech barvách, dobrý začátek by bylo alespoň celé spektrum šedi.

4.1.1 :-)


No já tomu až tak moc nerozumím, ale co přínosného vidíte na tom, když někdo sype rodinné peníze do mašiny, která je natvrdo naprogramovaná např. na 40% zisk provozovatele? Proč tomu říkáte "hra"?

4.1.1.1 A je to horší než


A je to horší než Sportka, kurzové sázení nebo alkohol a podobně? Je to pouhá lidská neřest a je dnas na každém dospělém člověku jak se rozhodne ne? Období kdy se zakazovalo jsem ymslel že je pryč. 

4.1.1.1.2 :-)


Nevím, jestli to je horší, nebo lepší, ale u Sportky sázíš na čistou náhodu a u kursových sázek na své znalosti. U automatu je softwarově nastavená určitá míra zisku a proti tomu nic neuděláš. Obecně pokládám sázení na náhodu za hloupost, ale automaty jsou fakt pro pitomce. Navíc nikdy jsem nikde nečetl o někom, kdo by díky Sportce skončil na ulici, nebo v kriminále...

4.1.1.1.1 Magnetofóne


přestaň tady dělat reklamu těm neřestem

4.1.1.1.1.1 Nikdo tady reklamu


Nikdo tady reklamu nědělá, jen se dává do pléna další náhled na věc.

To že v automatech končí celé rodinné rozpočty je smutné, ale je to stejné jako s cigaretami a alkoholem. Každý se rozhoduje sám a je na vůli každého jednotlivce zda "utopí" v automatu vše, nebo jen tolik, na kolik má.

Co nechápu je, proč se cigarety nezakazují, ale zdražují? Co jít na automaty podobnou taktikou?

 

3 Sázkové kanceláře


Já bych rád upozornil na sázkové kanceláře. Jedna je strategicky umístěna naproti gymplu v ulici Pod Vrchem. Vždy pozoruji, jak tam studenti gymplu utíkají o přestávku sázet nebo po skončení výuky. Doslova strategické místo je sázková kancelář v Tescu. Manželka si jde nakoupit a manželovi se nechce, tak si jde vsadit. Tam je někdy tak narváno, že se tam nedá ani hnout. Zajímavě je umístěna i sázková kancelář v ulici Tyršova. Tam je dokonce i bar, takže pokud nejede dlouho MHD nebo je opět manželka po nákupech ve městě, tak tam mnohdy chlapi zajdou. Navíc jelikož je sázková kancelář hned vedle pošty, tak dost lidí tam jde právě z pošty, kde si vybere penízky na důchod apod. No a v neposlední řadě sázková kancelář přímo na Náměstí Míru. Ta je tam taky na ráně, i když tam moc lidí nechodí. Pak sázková kancelář u autobusového nebo vlakového nádraží - tam co vím, tak mnoho lidí nedojde Smiling

2 Ať skončí automaty v celém Mělníku


Snad dokáže zastupitelstvo odolat svodům (penězům) od provozovatelů výherních automatů a zakáže automaty v celém Mělníku. Sníží se kriminalita a bude se tu lépe žít.

2.1 Odpověď Mělníku č.p.45


Já si myslim že to zastupitelstvo nedokáže ( vodolat těm svodum těch provozovatelů ) a nejenomže nezakáže ty automaty v celym Mělníku, ale voni protože nevodolaj těm svodum tak to nakonec eště povolej, možná někoho kdo je nesváděl zakážou, ale jistý to neni. To by tady musel bejt starosta PIP ( pan inžinýr ), ten by jim to zatrhnul nejenom na celym Mělníku. ale možná i jinde.

1 Ještě bych uvítal


kdyby se zrušila nonstop herna na Podolí...

1.1 Nejen tam,už to zničilo


Nejen tam,už to zničilo dost rodin a jednotlivců.Zakázal bych to všude a byl by klid.Zvláště by to mohlo pomoci našim "spoluobčanům" kteří tam často nechávají celé "poctivě vyřvané" dávky... zatím co my ostatní jdeme do práce makat...K takovému zásahu nezbývá nic jiného ,než popřát hodně úspěchů...


https://www.traditionrolex.com/7