https://www.traditionrolex.com/7

 Finanční úřad se stěhuje | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Finanční úřad se stěhuje


 

Informace Finančního úřadu v Mělníce.

Finanční úřad v Mělníce oznamuje, že koncem prosince 2012 dojde k přestěhování FÚ na novou adresu: Tyršova ulice č. 105, Mělník. 

Na této nové adrese bude otevřena podatelna FÚ od čtvrtka, 27.prosince 2012. Do pondělí, 31. prosince 2012 bude otevřena také podatelna na stávající adrese Bezručova 605, Mělník.

V souvislosti s touto změnou žádáme veřejnost o pochopení, že v období od 17. prosince do 31. prosince bude provoz FÚ částečně omezen.  

Dále informujeme, že od 1.1.2013 v souvislosti s účinností zákona č. 456/2011 Sb. o Finanční správě ČR dochází ke změně názvu úřadu.      
Z Finančního úřadu v Mělníce na Finanční úřad pro Středočeský kraj, Územní pracoviště v Mělníce.
Daňová veřejnost se může v této souvislosti setkat především se změnami v oblasti daně z nemovitostí. V určitých případech dojde ke změně místní příslušnosti – uložení spisu.
Více informací lze získat na všech finančních úřadech a na internetových stránkách české daňové správy - cds.mfcr.cz.

 

Ing. Čeněk Kalfař 
ředitel FÚ v Mělníce 



Město

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 :-/


Jen mě napadá, kde budou asi parkovat ty desítky lidí, kteří na FÚ chodí a desítky úředníků, kteří jezdí do práce autem...

2.2 Kde asi, všude po městě


a normálně se nezaparkuje už nikde. Kdo dřív příjde, ten dřív mele Laughing out loud

2.1 část z nich asi v nové


část z nich asi v nové budově ale další část někde po městě no.To samé ty desítky lidí....bohužel se nedá nic dělat, nájem tam prý měli opravdu velký a takhle budou ve státnim.

1 Prázdná budova?


Tak to by mě zajímalo, co v té budově časem bude? Česká pojišťovna ji snad prodala a budova bude téměř celá prázdná..., protože pojišťovně bude (muset) stačit jen pár místností.

1.1 to je věc majitele


to je věc majitele budovy.každopádně takovýho nájemce už nesežene.

1.1.1 Tak to samozřejmě. Jen


Tak to samozřejmě. Jen se trochu bojím, aby tahle jedna z mála moderních budov devadesátých let neskončila ladem a bez využití, což k tomu skoro spěje.

1.1.1.1 Budova patří nějakejm


Budova patří nějakejm majitelům z Itálie. Nájemné je zde 100kč na metr plus služby. V každé kanceláři je koberec, rolety, plastová okna, ADSL, na patře sprchy a kuchynka. Myslím že budova si najde rychle nájemce. 

 

Já tu jsem asi dva měsíce. Na patře se teď objevila další firma. Od ledna má půlku patra po FÚ seskupení lékařů a budou tam nějaké ordinace. Takže si to využití určitě najde. 

 

http://reality.remax-czech.cz/detail/97677/pronajem-kancelari-bezrucova-melnik


https://www.traditionrolex.com/7