https://www.traditionrolex.com/7

 Divadlo dětem 2013 | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Divadlo dětem 2013

Začátek nového roku patří v Masarykově kulturním domě již tradičně hlavně dětem. Mělnické kulturní centrum a Nové divadlo zve malé i velké diváky na 41. ročník přehlídky Divadlo dětem. V letošním roce se po mnoha letech vracíme k původnímu záměru přehlídky, jímž je představení pohádek v nastudování kvalitních amatérských divadelních souborů.

Divadelní soubory ze středních Čech zahrají v průběhu tří týdnů (poslední lednovou a první dvě únorové neděle) pohádky o Ferdovi Mravencovi, Fimfárum nebo Ženich pro čertici. Na poslední čtvrtou neděli připravuje Mekuc spolu s Rádiem Blaník dětský karneval.  Děti si užijí zábavu při hrách, soutěžích a tanci. Všichni, kterým se podaří za své návštěvy pohádek získat tři razítka do karty návštěvníka, se mohou těšit na slosování o zajímavé ceny. 

Pro děti, které rády malují, vyhlašuje Mekuc výtvarnou soutěž. Až do 15. února nám děti mohou  posílat obrázky s pohádkovými motivy, které namalují. Zaslaná dílka vystavíme během přehlídky v prostorách MKD a vylosovaní malíři obdrží za odměnu vstupenky na další pohádky pořádané Mekuc.

Na děti se totiž těšíme i po skončení přehlídky Divadlo dětem. Pro naše nejmenší diváky připravujeme pravidelné pořady až do konce školního roku. V březnu se můžete těšit na zbrusu novou pohádku Květ zapomnění, kterou zahraje Nové divadlo Mělník a možná přijede i Michal Nesvatba. V dubnu se zasmějeme s Bajajou Víti Marčíka. Na květen připravujeme pohádku o svetříku, který snad už v té době nebudeme potřebovat. Více informací najdete na našich webových stánkách www.mekuc.cz.

 

Milé děti, těšíme se na vás.

Ing.Radka Kareisová, ředitelka MEKUC



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7