https://www.traditionrolex.com/7

 Když Vás chytnou zuby | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Když Vás chytnou zuby

Bydlím mezi Mělníkem a Mladou Boleslaví. Před lety jsem hledala v těchto městech zubaře a zrovna nikdo nepřijímal. Byla jsem nucena kontaktovat zubaře v Praze.

Jedno krásné sobotní odpoledne (prosinec 2012) mě začne pobolívat zub moudrosti. No, co s tím? Tak se už od neděle láduju práškama, bolest je strašná. V pondělí volám zubaři, trochu volněji má ve čtvrtek ráno a jestli to vydržím, nejsem žádnej srab, to vydržím, řekla jsem si.

V úterý večer bolest už byla neúnosná, ve středu ráno jedu směr Praha. Od půl osmé stepuju před barákem kde má ordinaci, jelikož se jedná o obytný dům, nelze se dostat dovnitř. Dole zvoním na zvonek nikdo neotvírá, stojím tam do 9:00.

Pak už volám manželovi, že zubař neordinuje, prostě tam není a já nevím co mám dělat. Drahá polovička zasedla na internet a hledal mi ordinace na internetu, kde by mě vzali. Volala jsem do třech ordinací kde by mě vzali (na netu byla poznámka, že berou bez objednání a akutní případy), jeden zubař měl dovolenou, další byl na semináři a ten třetí byl nemocný.


A já si tak říkám, hergot na Karlově náměstí by měla fungovat pohotovost. Tak tam vyrazím. Na dveřích napsáno: Stomatologicko-chirurgická ambulance, dle tohoto označení předpokládám, že by mě měli vzít. Opak je pravdou.

Paní za oknem: Máte doporučení od lékaře?

Já: Ne, můj lékař dnes neorinuje.

Paní za oknem: No pak tedy bereme pouze akutní případy.

Já: já jsem aktuní případ.

Paní za oknem: Akutně nevypadáte. Běžte do Spálené, tam je pohotovost.

Se slzami v očích odcházím.

 

Volám manželovi s otázkou, kde je Spálená? Super pár minut pěšky!

Vejdu do baráku, pán na informacích mi na otázku kde je zubní pohotovost odpovídá, že mají až od 19 hodin. Zatmělo se mi před očima, volám manželovi... Odpovídá mi, sedni si, jestli máš na co, já ti za chvíli zavolám.

Zavolal: Sedni na nebližší vlak do Všetat, tam tě naberu a jedeme do Mladé Boleslavi, tam tě vezmou.

Ve 13:00 jsem zasedla do křesla, Zubař byl velmi hodný o zub jsem nepřišla, jen musel provést malý chirurgický zákrok. A mě se konečně ulevilo.

Co z toho plyne?

Staráte se o zuby, dvakrát do roka jedete na prohlídku a když Vás chytnou zuby ve všední den dopoledne a zrovna Váš zubař neordinuje, MÁTE SMŮLU, NIKDO VÁS V PRAZE NEOŠETŘÍ. Musíte se sebrat, odjet do okresního města a tam Vás vezmou.

A to se říká, že pokud chce člověk na zubní pohotovost, tak jedině do Prahy....

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 ježiš tak to je


ježiš tak to je děs Sad to vám tady opravdu nezávidím Sad já byla na pohotovisti na karláku jednou a taky žádá sláva .....radši ať k nim člověk vůbec nemusí......čistit čistit a čistit Smiling

2 Zubní v Ml. Boleslavi je


Zubní v Ml. Boleslavi je super. Sama jsem tam jeden čas byla "častým zákazníkem" Sad a musím říct, že jejich přístup byl bezkonkurenční:-)

1 Pohotovost....


Tak to je mazec,to Vám nezávidím ani na minutu.No té Spálené ani nelitujte,tam jse párkrát vezl kamarády,ale jednou jsem to potřeboval sám,a to byl zážitek,ve 3 ráno se vypotácela sestra důchodka,vzbudila lékařku důchodku která vypadala jak zmuchlaný papír od sekané a s dotazem zda mne něco bolí, jsem vysvětlil že zub,divné že?? Kdo by čekal lidský přístup vetchých dam v bílém,tak se nedočká,ty mi tam daly obě tak zabrat že huba mne bolela stejně a ty kecy okolo,žádná hitparáda.Nakonec pod náporem prášků a možná i jejich sadistického výkonu se mi ulevilo,ale zážitek mám na dosmrti.Buďte ráda že Vám manžel sehnal normálního doktora,který navíc má pochopení pro trpícího...náhodou,nebyl by kontakt na Vašeho pana doktora???Rád si za takovým dojedu...

1.1 Tak to jsem ráda, že


Tak to jsem ráda, že jsem nečekala.

A to jsem si myslela že mě po dvou zánětech okostice už nic nepřekvapí, no bohužel. Zubaře mám toho v Praze. v Mladé Boleslavi to byl zubař, který měl zrovna službu na pohotovosti a na jméno si fakt nevzpomenu, snad Svozil nebo tak nějak. Byl to velice příjemný, elegantní pán a chování? Když Vám doktor podá ruku a představí se Vám, tak Vám tak akorát spadne brada, protože na takové chování z Mělnické nemocnice člověk vážně není zvyklý.


https://www.traditionrolex.com/7