https://www.traditionrolex.com/7

 Bar "Pravda" | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Bar "Pravda"

Nějak jsem nepochopil nápad majitele nového podniku s názvem "Pravda". Vytvořil bar, do kterého platíte vstupné. Čekám jen, kdy budu platit za vstup do železářství. Možná žiju někde jinde, ale do hospody jdu utratit peníze, tak proč bych tam měl platit za vstup? Přijde vám to normální?

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele dawer

6.1 Špatní


holubi se na Mělník vracejí:(

5 Výborna poznamka.. pobavila


Výborna poznamka..

pobavila me a zcela souhlasim...

4 Tak to zaveďte všude...


I v supermarketech,tam se Vám taky věnují prodavačky,jedna doplní zboží,další Vám nakrájí salám,jiná uklidí lahve co jste nacpali do automatu,a zas jiná Vás zkasíruje.Do toho připočtěme uklízečku,ostrahu,úklid parkoviště v zimě a najednou zjistíte že se kolem Vás všech honí lidí,jen to jaksi není vidět hned ale je to tak.A že to není žádné umění? Věřte mi,je. Za ty prachy co berou, zcela určitě,to je velké umění s tím nepraštit a vydržet...

 

PS:   N I C  proti "PRAVDĚ",jen jsem uvedl trošku jiný úhel pohledu na tuto věc...

4.1 Hezké LULU, ale řekl


Hezké LULU, ale řekl jste jen "A" a na "B", "C", "D" jste trochu zapomněl jako vždy. Když už tady chcete takto "polemizovat", tak bych tomu řekl možná jen něco málo. Záleží na obchodní strategii a celkové marži obchodníka. Záleží na tom za kolik obchodník nakoupí a co do svého nákladu započítá a za co si již nechá zaplatit jako doplňkovou službu. Garantuji Vám, že supermarkety mají takovou marži, že by nám z toho bylo všem do breku. A pokud necháte v baru 250,- Kč a to samé necháte v supermarketu tak si jsem docela jist, že tomu supermarketu zůstane daleko víc než provozovateli baru. Takto bychom tady mohli debatovat do nekonečna. A porovnávat dva odlišné provozy dost dobře není možné.

Obrázek uživatele milk

4.1.2 Že by bary měly


Že by bary měly nejmenší  marže a byly laciné je pro nás určitě zajímavá novinka....ha,ha

4.1.1 Váš názor Vám


Váš názor Vám neberu a máte i pravdu,jen jedna drobnost Vám unikla.Já zde nenarážím či nehodnotím rozdílné marže/výdělky.Jde tu o to že v baru se údajně platí za um či dovednost barmanů,za to že mne uvítají dvě hostesky, tak jsem to celé přirovnal k jakémukoliv supermarketu,tam nás taky obsluhují lidé kteří to musí umět,a hlavně stojí na nohách kolikrát 12 hodin,poslouchají všechny ty kecy nás zákazníků,kolkrát i dost nevybíravé chování některých a na to vše se musí tvářit alespoň univerzálně když né vesele,takže nám také předvádí jakousi šou,jen za to berou kulový (to je ten Váš barman proti nim ve vatě) a nikdo je neocení,páč se to bere jaksi jako samozřejmost,ne jako umění dělat svou práci,jedno jakou... neporovnávám výdělek podniků,jasně že vyhraje supermaket,to ví i (budu slušnej),to je skutečně neporovnatelné,porovnat se však dají samotní lidé v těchto podnicích,resp. jejich práce,a tak jsem to taky myslel...

4.1.1.1 Lulu nemáte někoho


Lulu nemáte někoho známeho kdo dělá barmana? Zkuste omknou,t co ta práce všechno obnáší od pořízení barmnaského kurzu po agresivní opilé zákazníky a někde i za samý plat, který mají i ženský v supermarketu za 12 hodin práce a když jsme u toho času, kolik hodin si myslíte že je barman v práci? Barman tam není jen od otevíračky do zavíračky, někdo ten bar na provoz musí připravit Smiling

Obrázek uživatele milk

4.1.1.1.2 Kdybych nebyl z


Kdybych nebyl z Mělníka,tak bych podle komentářů věřil,že Mělník je světově navštěvované město s vynikajícími barmany.

4.1.1.1.1 Nemám,a ani tuto práci


Nemám,a ani tuto práci nijak nezlehčuji,jen mi vadí že jedna práce je šou a dřina a tudíž je cokoli normální a to ostatní se bere jako samozřejmost.Zastávám názor že každá práce se musí umět,i ta zdánlivě podřadná,neatraktivní a každé práce je třeba,tudíž jakékoliv vyvyšování některých činností mi nepřijde v pořádku.Musím však přibrzdit,aby tu hned někdo neporovnával špičkového kardiochirurga s metařem,bavíme se v obecné rovině,srovnal jsem barmana s prodavači,takže nic proti ničemu,barman je také prodavač,jen trošku jiný a jinde.Jinak nemám nikoho ani na jedné pozici,tak snad nebudu nařčen z protěžování něčích zájmů...

3 Ano normální


Všichni tady mluvíte o filtraci nechtěných a pozastavujete se nad tím, že se platí vstup. Ano filtrace to asi bude, zřejmě nechtějí smažky, které přijdou cucat jedno pivko a stráví tam tři hodiny, hulí trávu atd.... S kolegy jsme do " PRAVDY" zabrousili dalo by se říc omylem (věk od 22 - do cca 50) a byli jsme všichni nadšeni. Stylově nádherný club, nezahulýno a žádné podivné bytosti v dohledu, čísté toalety a příjemný personál. Máme jasno kam na Mělníku budeme chodit za zábavou. Placení no a co se děje, když nás přivítali dvě usměvavé holky, uklidily nám bundy (které hlídaly), uvedly nás do CLUBU. Ano je to služba za, kterou by se mělo platit. A že tam budu konzumovat, Ano to platím za ty suroviny a za um barmana a barmanky. Doufám, že to majiteli vydrží a nenechá se odradit. Ještě jednou velké díky za příjemně strávenou noc až ráno.

3.2 Jo, myslím, že tohle je


Jo, myslím, že tohle je správné vysvětlení, proč se platí vstup, ty dvě holky se z něčeho zaplatit musejí a navíc, jsou lidi který do barů chodějí, jak do čekárny na vlakovém nádraží. A 30 kč (za pány) se vůbec zaobírat mi příjde směšný Eye-wink

Obrázek uživatele losGeringos

3.1 Um barmana ? Za dva


Um barmana ? Za dva morgany s colu a sodovkou jsme o silvestra platili 250 ,- a um naprosto zadny (sleknicka, led, piti - konec). Um je videt u kluku dole v Movies baru kde u drinku od cca 80 do 130,- mi barman rekne ingeredience, udela show a jeste spickove naserviruje....kazdej dela jak umi nic proti nicemu ale v Pravde si kluci cenove hrajou na Prahu s naprosto zadnym lakadlem a umem....muj osobni nazor jako zakaznika.  

3.1.2 1. Nikdy jsem nestudoval


1. Nikdy jsem nestudoval ceny drinků v nočních barech, jsem tam tak si dám na co mám chuť. Bary jsou všeobecně držší než nějaká hospůdka. pokud si dám dva drinky za 250,- tak jeden mne vyjde na 125,- takže ta cena je v tom Vašem porovnávacím rozsahu, tedy asi žádný problém.

2. Um to je dost široký pojem. Osobně za "UM" beru, to že to umí někdo namichát ve správném poměru, je pohotový, příjemný a jestli k tomu přidá nějakou "show" tak tím jen lépe. To jestli mne k tomu říká co to obsahuje a v jakém poměru mne v té chvíli moc nezajímá a z pohledu jakéhokoliv "bussinesu" mne přijde vyzrazení "know how" dost grotesktní.

3. "PRAVDA" je hezký club, dle mého vkusu a nevadí mne tam zaplatit něco navíc. Pokud se tam něco na víc platí, mne to nepřijde. Na Mělníku jsem nenašel CLUB obdobného stylu (zajdu do zmiňovaného)

Obrázek uživatele losGeringos

3.1.2.1 Pokud mi to jako hostovi


Pokud mi to jako hostovi staci proc ne ? Jenze se bohuzel stale spokojujem s vetsim a vetsim malem (bohuzel to plati obecne). Ten barman je preci obchodnik a showman o tom zadna (pokud to tak nevidime je to nase chyba bohuzel v nas uz dlouho zakorenena ve srovnani treba se zahranicim). ten barman me ma pobavit, nabidnout, doporucit ma i odhadnout mou naladu a podle toho se chovat....ja jsem zakaznik, ja mam penize a klidne necham o hodne vic za piti, kdyz to dostanu s touhle gracii a umem za tenhle um budu platit a za tenhle um se presne plati i vsude ve svete !! Jen jako zakaznik a host rikam ze v Pravde si cenove hrajou na neco na co nemaji (neni to zalezitost jen Pravdy spis to tady plati obecne a tak dlouho ze urcite vetsina lidi tady bude mit jinej nazor)...ale jak rikam je to muj nazor jako hosta a podle toho si i ja jako host vybiram podnik tot vse Smiling

3.1.2.1.1 Ano je to tak, v podstatě


Ano je to tak, v podstatě se shodujeme jen jinak napsáno. Mne osobně na Mělnickém trhu vadí to že každý, který představý nějaký nový produkt s nějakou cenou a je okamžitě "zdrbnut"se slovy "on se zbláznil, on je drahý, on tamto a tamto. Možná je to dáno tím, že lidé nemají peníze nebo nechtějí si zaplatit  a spokojí se s horší službou. Já se řídím heslem "nejsem tak bohatý abych si mohl dovolit kupovat levné věci".

A co ten zmiňovaný movies club? jakého je to ražení. mají nějaké webovky?

3.1.2.1.1.2 v podstatě


V postatě už jsem alergicý na slovo v postatě.

Obrázek uživatele losGeringos

3.1.2.1.1.1 Movies bar je ted malinkej


Movies bar je ted malinkej bar z byvale cukrarny dole pod kinem Sokol. Na prvni pohled i prostredim vubec neoslovi, ale kluci me zaskocili tim jednanim. Prisel jsem a barman doporucil, predstavil , atd. jak uz jsem psal....zaskocilo me to v dobrym, protoze to tady na Melniku vubec neznam. Zadne "dobry den co si date" ? Naopak. "Dobry den, jestli muzu doporucit namicham...." Jestli jsem mel stesti na barmana nebo stesti obecne na jeho naladu nevim, ale kazdopadne me to zatracene potesilo a klidne jsem tam nechal vic nez jsem zamyslel.

 

Nechci delat reklamu jen Movies baru. Strasne rad chodim do notoricky znamy pivnice Nemy medved. Krom nekurackyho prostedi a jinych perlicek mi tam hlavne personal doporuci pivo a rekne neco na vic.

A to "neco na vic" postradam za tu jejich cenovou politiku v baru Pravda ,) 

3.1.2.1.1.1.3 Bar pod kinem Sokol


Nechal jsem se inspirovat a minulý pátek jsem pozval kolegyně z práce do tohoto baru. V pátek ve 22:30 hod. všude tma, zamčeno... Tak netuším, kdy je bar v provozu, když ne v pátek večer... Nakonec jsme skončili v baru Enzo, kde zase byl šílená zima. Majitel tam stále nezprovoznil topení. Teplomety tam jeden čas byly, ale nyní jsou pryč. Namíchané drinky tam ale mají výborné. Se silnějším svetrem se tam dá v pohodě sedět a nenastydnout.

3.1.2.1.1.1.2 To je super přstup, jenom


To je super přstup, jenom se bojím, že né každý na Mělníku to pochopí. A na druhé straně se musí řádně odhanout hranice, kdy je to již nevkus. Ve Vodafonu na mne od stolku zavře holka ahoj já se jmenuji Lucka a čím ti můžu pomoc. V ten okamžik se otáčím a odcházím, Vzhledem k tomu že jí slušně a hlasitě pozdravím "Dobrý den" a ona spustí. Co se týče Němého Medvěda super podnik, styl, interier výběr piv atd.. mne osobně vadí většinová skladba jejich zákazníků, dáno právě asi cenou produktů. radši zajdu do hospůdek a podniků, kde na ně narazím v menší míře. A jsme zase u cen a různých nabídek. Každý podnik je zacílený na jinou skladbu zákazníků. Jinak musím říct že po dlouhé době zase docela příjemná dbata na Mělníčku

3.1.2.1.1.1.1 By mě zajímalo co bys v


By mě zajímalo co bys v tom krávalu slyšel z toho "něco" Laughing out loud

3.1.1 Tak to tě někdo ojebal,


Tak to tě někdo ojebal, páč 2x morgan s colou a vodou tam nestojí 250 Smiling)

Obrázek uživatele losGeringos

3.1.1.1 No tak tim hur !


No tak tim hur !

2 Vstupné do baru je normální


Přijde mi to normální. Provozovatel pravděpodobně chce, aby tam nechodili lidé, kteří na zaplacení vstupného nemají nebo jim to nepřijde normální. Ale od toho tu je spousta jiných barů, kde se vstupné neplatí.

Mě by vstupné vůbec nevadilo, odfiltruje to opravdu spoustu nevítaných návštěvníků podniku.

1 Na tohle...


...jsem už sice starej, ale "pravdě"podobně to má být asi něco jako luxusnější podnik a to placení je asi "filtrace" nechtěný skupiny hostů :D  Na Mělník mi to ale připadá minimálně legrační...


https://www.traditionrolex.com/7