https://www.traditionrolex.com/7

 Postrach cyklistů byl odhalen | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Postrach cyklistů byl odhalen



Na kralupské policisty se dne 18. února 2013, v podvečerních hodinách, obrátila třiašedesátiletá žena. Oznamovatelka uvedla, že přišla o svůj bicykl, značky Author Omaha, který nechala před malou chvílí odstavený u prodejny, v ulici Sokolská. Neznámý pachatel způsobil ženě škodu ve výši 1 800,-Kč.

Za čtyři dny na policejní oddělení musel i dvaašedesátiletý muž. Toho neznámý pachatel připravil o volně odstavené jízdní kolo, nákup a finanční hotovost v ulici Henningsdorfská. Muž vyčíslil celkovou škodu na částku 1 700,-Kč.

Netrvalo dlouho, policisté si oba případy spojili dohromady a na základě zjištěných informací, které nashromáždili během šetření ke skutkům, došli k závěru, že tím, kdo kola odcizil je dvaadvacetiletý recidivista z Mělnicka. Druhé kolo bylo u podezřelého dokonce zajištěno. První bicykl již zpeněžil a takto získané prostředky spolu s penězi a nákupem, z druhého případu, použil pro vlastní potřebu.

Vzhledem k tomu, že byl v posledních třech letech za obdobný skutek pravomocně odsouzen, sdělili policisté muži podezření z trestného činu krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Trestní řízení je vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7