https://www.traditionrolex.com/7

 Rozvodem to neskončilo | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Rozvodem to neskončilo



Na konci února 2010 rozvedl soud manželství osmatřicetiletého muže a o rok mladší ženy z Mělnicka. Ještě předtím se manželé dohodli na vypořádání majetkových vztahů a práv a povinností společného bydlení pro dobu po rozvodu jejich manželství.

To, co vypadalo jako bezproblémové ukončení společného soužití, se změnilo v polovině září loňského roku. V té době bývalý manžel navštívil rodinný dům, který se nachází v obci nedaleko Kostelce nad Labem, kde před rozvodem se ženou bydleli, a který zůstal v majetku bývalé manželky. Zde se volně pohyboval a přitom poškodil dřevěné schodiště, sedací soupravu, křeslo, krbová kamna, skříň atd. Z domu poté odcizil automatickou pračku, lednici, závěsný plynový kotel a další věci. Svým jednáním způsobil poškozené celkovou škodu ve výši cca 65 000,-Kč.

Dne 22. února 2013 si muž na policejním oddělení v Kostelci nad Labem převzal záznam o sdělení podezření z trestných činů krádeže a poškození cizí věci, za které je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7