https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnické farmářské trhy startují na Velikonoce | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnické farmářské trhy startují na Velikonoce

Po krátké zimní odmlce se opět na mělnické historické náměstí Míru vracejí farmářské trhy. Začnou den před Velikonočními svátky v sobotu 30. března od osmé hodiny ranní. Tradičně naše občanské sdružení Studio Eko-Logika pro tento jarní den připravuje bohatý tématický doprovodný program pro děti i dospělé.

Trhy budeme po celý rok pořádat, stejně jako v předchozích letech, jednou za čtrnáct dní v sobotu až do 26. řijna. V čase vždy od 8:00 do 12:00 hodin.

Letošní výjimkou bude trh konaný ve středu na státní svátek Dne vítězství 8. května. V tento den nově připravujeme první ročník tradičního řemeslného trhu, na kterém, kromě farmářských produktů, budete mít možnost shlédnout nejrůznější umělecké výrobky kovářů, sklářů, košíkářů, keramiků, šperkařů, řezbářů a dalších dnes již pozapomenutých rukodělných řemesel. Tak jako Velikonoční trh bude i tento Řemeslný jarmark obohacen tématickým kulturním programem.

I v roce letošním budou jednou měsíčně trhy propojeny se zavedenými Blešími trhy občanského sdružení Přátelé Želvy. 

Těšíme se již třetím rokem na setkávání s vámi a budeme vděčni za vaše hodnocení a připomínky jak při osobním setkání, tak i přes náš e-mail: farmarsketrhy@studioekologika.cz  nebo na našich internetových stránkách www.melnickefarmarsketrhy.cz či facebooku stejného názvu.

 

Za Studio-Eko-Logika, o. s.

Ondřej Muška a Jiří Procházka



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7